12:09 uur 21-07-2016

Stork sleept Multi-Services Contract van Repsol Sinopec Resources UK in de wacht

IRVING, Texas & FARNBOROUGH, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Fluor Corporation (NYSE: FLR) kondigde vandaag aan dat Stork, een Fluor-onderneming en wereldwijde leverancier van diensten op het gebied van onderhoud, modificatie en asset-integrity voor verschillende sectoren, een tweejarig contract in de wacht heeft gesleept van Repsol Sinopec Resources UK Limited voor fabric maintenance en activaondersteuningsdiensten in zes van hun locaties op de Noordzee. Fluor boekte het contract voor een niet bekendgemaakt bedrag in het tweede kwartaal.

Stork zal een reeks geïntegreerde diensten voor fabric maintenance (constructieonderhoudsdiensten), toegangsoplossingen en gespecialiseerde diensten leveren op installatielocaties van de uitvoerder in Saltire, Buchan, Fulmar, Auk, Montrose en Arbroath. Stork levert al meer dan acht jaar geïntegreerde diensten op de Noordzeelocaties van Repsol Sinopec Resources UK. Het tweejarige contract met optie tot verlenging is een logische voortzetting van de bestaande samenwerking.

“Wij kijken ernaar uit om onze lang bestaande relatie met Repsol Sinopec Resources UK voort te zetten en zullen ons blijven inzetten voor continuïteit, kwaliteit, innovatie en kostenefficiëntie om te verzekeren dat we meerwaarde leveren bij het vervullen van dit contract”, aldus Mike Duncan, Stork vice-president van leveringen (VK & Afrika). “Wij ondersteunen onze klanten in elke fase van de levenscyclus van hun activa. Een sleutelfactor hierbij is het optimaliseren van prestaties door middel van het onderhouden, repareren en modificeren van belangrijke activa en het verhogen van de efficiency door innovatieve werkprocessen.”

Over Stork

Stork, een Fluor-onderneming, levert diensten en producten die verband houden met onderhoud, modificaties en asset-integrity van productiefaciliteiten. Stork levert technische ondersteuning die de levenscyclus van de activa van haar klanten in operationele activiteiten omvat, van concept en ontwerp tot buitengebruikstelling. Stork streeft ernaar risico’s te verlagen, veiligheid te waarborgen en de prestaties van activa te verhogen voor klanten in de wereldwijde sectoren olie & gas, chemicaliën, energie, mijnbouw en andere industriële sectoren. Ga voor meer informatie naar www.stork.com of volg ons op Twitter via @StorkTS.

Over Fluor Corporation

Fluor Corporation (NYSE: FLR) is een wereldwijd actief bedrijf voor technische ontwikkeling, inkoop, fabricage, bouw en onderhoud dat in zes werelddelen kapitaal-efficiënte installaties voor zijn cliënten ontwerpt, bouwt en onderhoudt. Al meer dan een eeuw bedient Fluor haar klanten door het leveren van innovatieve en geïntegreerde oplossingen overal ter wereld. Het hoofdkantoor van Fluor is gevestigd in Irving (Texas), en het bedrijf staat nummer 155 op de FORTUNE 500-lijst, met een omzet van US$ 18,1 miljard in 2015 en ruim 60.000 medewerkers verspreid over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.fluor.com of volg ons op Twitter via @FluorCorp.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fluor Corporation
Mediarelaties wereldwijd
Brian Mershon, 469-398-7621
of
Brett Turner, 864-281-6976
of
Beleggersrelaties
Geoff Telfer, 469-398-7070
of
Jason Landkamer, 469-398-7222
of
Mediarelaties EAME
Janet Kearns, +44 1252 292039 / +44 7802 373466

Check out our twitter: @NewsNovumpr