14:43 uur 19-07-2016

Pluralsight haalt Train Simple binnen, wordt toonaangevende leverancier van online Adobe Training

SALT LAKE CITY (VS)–(BUSINESS WIRE)– Pluralsight, wereldwijd toonaangevend op het gebied van online training voor technologische professionals, heeft vandaag het binnenhalen van Train Simple aangekondigd, een videotrainingsbedrijf met een focus op Adobe. Dankzij het binnenhalen van dit bedrijf, wordt het technologische trainingsplatform van Pluralsight toonaangevend op het gebied van online Adobe-training, met een aanbod van 1.200 cursussen voor de volledige Adobe Creative Cloud-suite evenals andere kenmerkende technologieën van Adobe. Dit vormt de tweede uitbreiding van Pluralsight in de creatieve trainingsmarkt, na de aankoop van Digital-Tutors in 2014.

“Technologische vaardigheden kunnen in een oogwenk overbodig worden, en voor creatieve professionals die vertrouwen op de software van Adobe om geweldig werk te blijven leveren, is het van essentieel belang om voorop te blijven lopen binnen hun eigen branche”, zei Aaron Skonnard, mede-oprichter en CEO van Pluralsight. “Door Train Simple onder te brengen onder de vleugels van Pluralsight, biedt ons on-demand trainingsplatform nu een van de rijkste bibliotheken met Adobe-training binnen onze bredere collectie van meer dan 5.000 technologische trainingen, geschreven door industriële experts”.

15 jaar lang hebben creatieve professionals en topbedrijven zoals Disney, GE en DreamWorks gebruik gemaakt van Train Simple voor het leren kennen van branchestandaard software zoals Adobe Photoshop, After Effects, InDesign, Illustrator, Premier Pro en meer. Het binnenhalen van dit bedrijf zorgt voor een toevoeging van 150 nieuwe trainingen aan de Adobe-bibliotheek van Pluralsight, en biedt Pluralsight-gebruikers toegang tot nieuwe, uitgebreide trainingsinhoud om creatieve professionals te helpen bij het maken van een beter product, het versnellen van creatieve workflows en het tot leven brengen van ideeën.

“Het doet ons veel plezier om Train Simple te verwelkomen in de Pluralsight-familie. Ze hebben een reputatie opgebouwd op basis van het produceren van uitstekende, door Adobe goedgekeurde inhoud voor professionals die de productlijn van Adobe onder de knie willen krijgen, en dat is precies de soort instructeur die onze gebruikers vertrouwen”, zei Andy Rahden, VP van creatief, ontwerp en bouwkunde bij Pluralsight. “Samen zijn we in staat om een krachtige trainingservaring te produceren die individuen en ondernemingen in staat stellen om snel te groeien, of ze nu vanaf de basis beginnen of op zoek zijn naar een opfrisser in de toekomst”.

Train Simple-trainingen worden onderdeel van abonnementgebaseerde platform van Pluralsight en is per direct beschikbaar voor gebruikers. Train Simple-gebruikers kunnen nog steeds toegang krijgen tot hun trainingen via de Train Simple-website of een link op de startpagina van Pluralsight. Het Train Simple-merk wordt aan het einde van 2016 beëindigd. Daarnaast is de oprichter van Train Simple, Matthew Pizzi, benoemd tot curriculum-directeur van Pluralsight voor het creatieve, grafische kunst en illustratieteam, waar hij gaat zorgen voor dynamische trainingen voor professionals en bedrijven.

“Train Simple en Pluralsight delen een visie voor de toekomst van online onderwijs”, zei Train Simple-oprichter Matthew Pizzi. “Dit samenwerkingsverband geeft ons de mogelijkheid om trainingsinhoud van hoge kwaliteit te blijven maken voor creatievelingen en een breder publiek te bereiken dankzij het revolutionaire platform van Pluralsight. Technologietraining zit in ons beider DNA”.

Het binnenhalen van dit bedrijf is de achtste keer dat Pluralsight dit in de afgelopen drie jaar heeft gedaan en komt in navolging van de onthulling van een nieuwe technologisch platform dat een 360-graden aanpak voor leren aanbiedt. Het on-demand platform biedt technologieprofessionals de mogelijkheid hun huidige vaardigheidsniveau te bepalen, aangewezen leertrajecten te volgen, te leren van cursussen van experts, nieuwe technologieën te testen via een interactieve labomgeving en toegang krijgen tot een-op-eenbegeleiding om problemen op te lossen en training te versnellen.

Voor meer informatie over Pluralsight en de nieuwe Adobe Creative Cloud Suite-trainingen, bezoek www.learn.pluralsight.com/creative/train-simple.

Over Pluralsight

Pluralsight is een interactief opleidingsplatform voor bedrijven dat een complete, end-to-end leerervaring biedt voor bedrijven over de hele wereld. Met een abonnement kunnen bedrijven de technologische vooruitgang bijhouden en hun vaardigheden, innovatie en efficiency verbeteren. Pluralsight werd opgericht in 2004 en wordt ingeschakeld door Fortune 500-bedrijven. Het biedt leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van opleidingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstesten, begeleide leertrajecten, cursussen onder leiding van experts, interactieve laboratoria en live-begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pluralsight PR
Megan Herrick, 801-784-9135
VP Communicatie
megan-herrick@pluralsight.com
of
Liaison Inc.
Heidi Lowell, 503-796-9822
Heidi@liaisonpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr