14:40 uur 19-07-2016

Metis wordt de eerste en enige opleiding voor data science in de VS waar buitenlanders met een M-1-visum worden toegelaten

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De opleiding voor data science van Metis is de eerste en enige voor data science in de VS waarvoor internationale studenten met een M-1-visum zich kunnen inschrijven zodat ze technisch en beroepsgericht onderwijs in de VS kunnen volgen. Buitenlandse studenten die al in de VS zijn met een F-1-visum kunnen ook bij Metis terecht.

De campus van Metis is op dit moment gevestigd in New York City en San Francisco, en het programma is de enige geaccrediteerde opleiding voor intensieve data science in de bedrijfstak.

Het leerplan van Metis combineert op projecten gebaseerde data science met de eigen inzichten op het gebied van onderwijs en beoordeling van Kaplan, een wereldwijde dienstverlener, de eigenaar van Metis. De opleiding van Metis voor data science duurt twaalf weken full-time, en combineert traditionele klassikale lessen met realistische projecten. Studenten gebruiken realistische data om een portfolio van vijf projecten op te bouwen die ze aan hun potentiële werkgevers kunnen laten zien. Bij hun afstuderen kunnen studenten bogen op een afgeronde, grondige training in machine learning, programmeren in diverse talen, data wrangling, projectontwerp, en datavisualisering.

Aanvragers voor de opleiding van Metis moeten een achtergrond in programmeren en statistiek hebben. Het toelatingsproces is concurrerend, en aanstaande studenten moeten schriftelijk hun aanvraag indienen waarna de beste aanvragers worden uitgenodigd om problemen op te lossen en een video-interview af te geven. Metis biedt studiebeurzen van USD 3000 voor vrouwen en leden van ondervertegenwoordigde minderheidsgroepen.

Op de website voor banen van Glassdoor van 2016 staat datawetenschapper als beste baan in de VS genoteerd. Volgens gegevens van LinkedIn werkt ongeveer 45% van de datawetenschappers buiten de Verenigde Staten, met name in landen als India, Nederland, en Israël.

Over Metis

Metis ( www.thisismetis.com) is een toonaangevende leverancier van opleidingen voor data science voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is een onderdeel van Kaplan’s New Economy Skills Training, en levert opleidingen die zijn ontworpen door beoefenaars van wereldklasse en runt de enige geaccrediteerde intensieve opleiding voor data science in de bedrijfstak. Kaplan Test Prep www.kaptest.com) is een belangrijke leverancier van educatieve en carrièrediensten voor particulieren, scholen en bedrijven.

Opmerking voor de redactie: Kaplan is een dochteronderneming van Graham Holdings Company (NYSE:GHC)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor de pers:
Michael Tague, 212.974.2785
michael.tague@kaplan.com
Twitter @KapTestNews
@ThisIsMetis

Check out our twitter: @NewsNovumpr