16:22 uur 18-07-2016

Papa John’s opent zijn eerste winkel in Nederland

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Papa John’s International, Inc., ‘s werelds op twee na grootste pizzabezorgdienst, opent op maandag 18 juli haar eerste Nederlandse vestiging. Deze is te vinden aan de Rijnstraat 60 in Amsterdam en zal dagelijks geopend zijn van 11:30 – 23:00 uur. Papa John’s is wereldwijd bekend om hun ‘Better Ingredients. Better Pizza.’ concept. Het nieuwe restaurant is een van de meer dan 100 geplande restaurants van Papa John in Nederland. Later dit jaar staat de opening van nog eens 2 vestigingen gepland.

De nieuwe vestiging is eigendom van en wordt geleid door een samenwerking van vijf Papa John’s Master franchisers in het Verenigd Koninkrijk: Tony Kalsi, Prasoon Patel, Jitesh Patel, Jaspal Gill en Anil Patel. De onderneming wordt geleid door dhr. Tony Kalsi. Dhr Kalsi zegt, “Wij kijken ernaar uit om nieuwe klanten in Amsterdam kennis te laten maken met onze ingrediënten. Ons handgemaakte verse originele deeg, vers verpakte tomatensaus en kaas van mozzarella zorgen voor een echt betere pizza. We brengen graag de kwaliteit van Papa John’s naar Nederland en laten klanten zelf proeven waarom betere ingrediënten een betere pizza opleveren!”

“Genieten van een pizza van Papa John is een gedeelde ervaring brengt mensen overal ter wereld samen”, zegt Tim O’Hern, Senior Vice President & Chief Development Officer. “Kwaliteit is iets dat iedereen begrijpt en waardeert. Mensen kunnen het verschil proeven van de kwaliteitsingrediënten van Papa John en daarom blijven klanten ons waarderen met hun aankopen en daardoor kunnen wij uitbreiden naar nieuwe landen en regio’s.”

De vestiging in Nederland is onderdeel van de uitbreiding van Papa John in Europa. Papa John’s International heeft momenteel meer dan 320 restaurants in het VK, 4 restaurants in Spanje en opende onlangs op 24 mei 2016 het eerste restaurant in Noord-Frankrijk. Papa John’s International kijkt momenteel naar potentiële franchisehouders in andere delen van Frankrijk, evenals in Polen, Tsjechië en België.

De geschiedenis van Papa John’s

In 1984 opende Papa John’s zijn deuren met maar één doel: Better Pizza. Dat doel en de belofte van “Better Ingredients. Better Pizza.” zijn tot op de dag van vandaag gebleven. Het concept “Better Ingredients. Better Pizza.” resulteert in een pizza met de hoogste kwaliteit ingrediënten: vers, handgemaakt deeg, de hoogste kwaliteit mozzarella, verse gerijpte tomaten, superieure kwaliteit vlees en saus en verse groenten uit alle delen van de wereld. Of het nu gaat om de unieke saus van Papa John’s, toppings, origineel vers deeg en zelfs de doos, Papa John’s blijft investeren in zijn ingrediënten om te waarborgen dat klanten altijd de beste kwaliteit pizza voorgeschoteld krijgen. Daarnaast biedt Papa John’s ook de mogelijkheid van pizzabezorging in Nederland.

Over Papa John’s

Gevestigd in Louisville, Kentucky, Papa John’s International, Inc. (NASDAQ: PZZA), met het hoofdkantoor in Louisville, Kentucky, is het op twee na grootste pizzabezorgingsbedrijf ter wereld. In 15 van de laatste 17 jaar, hebben klanten Papa John’s als nr. 1 gewaardeerd in klanttevredenheid onder alle nationale pizzaketens in de American Customer Satisfaction Index (ACSI). Papa John’s is de Official Pizza Sponsor van de National Football League en de Official Pizza van Major League Baseball. Voor meer informatie over het bedrijf of om online een pizza te bestellen, kunt u terecht op de website van Papa John’s via www.papajohns.co.nl. Bezoek ons ook op Facebook via  www.facebook.com/PapaJohns, Twitter via http://twitter.com/PapaJohns, YouTube via  www.youtube.com/user/papajohns, Instagram via  instagram.com/papajohns, Pinterest via  www.pinterest.com/papajohnspizza, en Vine via vine.co/papajohns. Wilt u graag deel uitmaken van iets Beters? Ontdek meer over de franchise van Papa John’s onder  www.papajohns.com/franchise.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Papa John’s International, Inc.
Peter Collins, 502-261-4233
Senior Director, Public Relations
peter_collins@papajohns.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr