14:27 uur 15-07-2016

Pluralsight voegt eerste Chief Revenue Officer en Chief People Officer toe aan leiderschapsteam

SALT LAKE CITY (VS)–(BUSINESS WIRE)– Pluralsight, de wereldleider in online leren voor technologieprofessionals, heeft vandaag de benoemingen van Joe DiBartolomeo als chief revenue officer en Anita Grantham als chief people officer bekend gemaakt. In deze nieuw gecreëerde functies, zullen DiBartolomeo en Grantham Pluralsight zijn bereik helpen uitbreiden en de volgende groeifase inluiden.

“Joe en Anita hebben zich bewezen als leiders en hun gezamenlijke visie, talent en passie zal helpen om de toekomst van Pluralsight vorm te geven,” zei Aaron Skonnard, mede-oprichter en CEO van Pluralsight. “We proberen toegang tot een hoge-kwaliteit opleidingen voor technologen overal ter wereld te creëren, en zullen helpen bij de schaalvergoting en bedrijven de hulpmiddelen bieden die hun medewerkers nodig hebben om te kunnen concurreren en de snelle groei en verandering van technologie bij te houden.”

Als een gerespecteerd verkoopleider met jarenlange ervaring in SaaS-gebaseerde bedrijven zoals Qlik en Oracle, is DiBartolomeo enthousiast over het opbouwen van geweldige teams en mag er een inkomstenstijging van hem worden verwacht. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen van sterke klantenrelaties, evenals verkopen aan grote bedrijven op een voorspelbare en winstgevende manier. In zijn nieuwe functie zal DiBartolomeo verantwoordelijk zijn voor de inkomstengroei, klantenwerving en klantenbehoudstrategieën van Pluralsight.

“Ik ben heel enthousiast deel uit te maken van het Pluralsight-team,” zei DiBartolomeo. “Ik geloof sterk in de missie van het bedrijf om het professioneel leren van technologie te democratiseren en grijp de kans met beide handen aan om de invloed van Pluralsight en zijn status als marktleider te vergroten.”

Grantham is een vooruitstrevende en dynamische personeelsexpert bekwaam in organisatorisch ontwerp, bedrijfsstrategie- en leiderschapsontwikkeling. Ze heeft meer dan tien jaar managementervaring in organisaties zoals LifeLock, Infusionsoft en Jokake Companies, en een passie voor het verbeteren van organisaties door middel van talentstrategieën. Als chief people officer zal Grantham de bedrijfscultuur bevorderen en toezien op de tevredenheid en productiviteit van alle medewerkers, vanuit de optiek dat cultuur de prestatie en kwaliteit van een organisatie verbetert.

“Pluralsight heeft zichzelf bewezen als een geweldige werkplek met toptalent over de hele lijn,” stelde Grantham. “Ik geloof sterk in de waarden van het bedrijf, waarheid zoeken, ondernemingszin en optimisme en ben erg blij om bij een bedrijf aan de slag te gaan dat zo’n sterke identiteit heeft opgebouwd. Ik zie ernaar uit om mee te werken aan het succes van het bedrijf en de prestaties van de organisatie te bevorderen.”

Ga voor meer informatie over Pluralsight naar Pluralsight.com.

Over Pluralsight

Pluralsight is een interactief opleidingsplatform voor bedrijven dat een complete, end-to-end leerervaring biedt voor bedrijven over de hele wereld. Met een abonnement kunnen bedrijven de technologische vooruitgang bijhouden en hun vaardigheden, innovatie en efficiency verbeteren. Pluralsight werd opgericht in 2004 en wordt ingeschakeld door Fortune 500-bedrijven. Het biedt leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van opleidingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstesten, begeleide leertrajecten, cursussen onder leiding van experts, interactieve laboratoria en live-begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pluralsight PR
Megan Herrick, VP of Communications
801-784-9135
Megan-Herrick@Pluralsight.com
of
Method Communications
Katy Kenealy
801-828-6056
Katy@methodcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr