09:43 uur 13-07-2016

Hunter Ultrasonics pleit voor een groenere manier om dieselmotorfilters te reinigen

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Voorschriften, variërend van de brede richtlijnen van de Overeenkomst van Parijs uit 2015, tot mandaten voor niet voor de weg bestemde voertuigen, zijn alle gericht op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160712005213/nl/

Diesel vehicles need DPF filters cleaned on a regular basis (Photo: Business Wire)Diesel vehicles need DPF filters cleaned on a regular basis (Photo: Business Wire)

Maar zoals Ken Hunter, oprichter en CEO van Hunter Ultrasonics, in een recent artikel aangeeft, sluiten de maatregelen ter vermindering van vervuiling een belangrijk onderdeel van het proces uit: de regelmatige, grondige reiniging van motorfilters.

Lees ‘ Ultrasonic Cleaning – the Green Way to Clean Diesel Particulate Filters ‘ voor meer informatie.

Eigenaren, gebruikers en fabrikanten van dieselmotoren moeten de steun inroepen van de regeringen over de hele wereld om niet alleen Diesel Particulate Filters (DPF’s) verplicht te stellen op alle dieselmotoren, maar ook om een leidraad te bieden voor goed onderhoud en reiniging van die filters in alle toekomstige normen.

Dit is een essentieel onderdeel van de hele discussie om te waarborgen dat voldaan wordt aan de doelstellingen voor de terugdringing van transportgerelateerde koolstofuitstoot.

Actieve regeneratie, een steeds vaker voorkomende manier om verstopte DPF-filters schoon te maken, is inefficiënt omdat het:

  • Deeltjes afbrandt bij hoge temperaturen, wat ervoor zorgt dat schadelijke stoffen weer in de lucht terechtkomen en zo het doel van het hebben van het filter volledig tenietdoet
  • Leidt tot een verhoogde downtime en verloren productiviteit terwijl de motor buiten werking wordt gesteld tijdens het proces
  • Het brandstofgebruik en de brandstofkosten verhoogt

Tenzij proactieve richtlijnen voor het reinigen en minder schadelijke methoden zoals ultrasone reiniging worden aangenomen, zal de vervuiling alleen maar blijven toenemen.

Voor meer informatie over het ultrasone reinigingsproces en hoe dit de DPF-onderhoudskosten kan verminderen, de levensduur van de motor kan verlengen en de brandstofkosten kan verlagen door verbeterde efficiëntie, ga naar hunterultrasonics.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Hunter Ultrasonics
Ken Hunter, 416-605- 7547
Oprichter en CEO
ken@hunterultrasonics.com
www.hunterultra sonics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr