10:16 uur 12-07-2016

Keio Plaza Hotel Tokyo opent nieuwe clubetages van ‘Premier Grand’ in december 2016

TOKYO–(BUSINESS WIRE)–   Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meeste prestigieuze internationale hotels van Japan, met standplaats in Shinjuku in Tokyo, begint met de renovatie van elf suites en honderd hotelkamers. Tegelijkertijd opent een speciale Club Lounge op de bovenste, 45e verdieping van het hoofdgebouw zijn deuren. Deze lounge begint in december 2016 met activiteiten. Speciale aandacht gaat uit naar een aanzienlijke opwaardering van de voorzieningen en faciliteiten, zodat het verblijf voor gasten comfortabeler en plezieriger is. De renovaties kosten in totaal 2,5 miljard yen.

In totaal worden 111 kamers op de 37e en 41ste verdieping van ons hotel gerenoveerd, wat gelijktijdig gebeurt met de bouw van een speciale clubetage en Club Lounge op de hoogste verdieping van de hoofdtoren. De renovatie bestaat onder meer uit de bouw van kamers met kwalitatief hoogstaande faciliteiten voor een rustgevende sfeer, te midden van een drukke en gejaagde stadsomgeving. De Club Lounge geeft gasten de gelegenheid in en uit te checken, te ontbijten en overdag te genieten van een lichte maaltijd, verschillende cocktails of drankjes. Daarnaast helpen onze toegewijde conciërges gasten met warme gastvrijheid en ondersteunen ze hotelgasten met een brede keur aan diensten.

 

 

 

 

Keio Plaza Hotel Tokyo Will Open New Club Floors “Premier Grand” in December, 2016

 

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), one of Japan’s most prestigious international hotels located in Shinjuku, Tokyo, will begin renovation of 11 suite rooms and 100 club rooms. At the same time, a special Club Lounge will be opened on the upper level 45 th floor of the main tower and begin operating from December, 2016. Special attention will be paid to making significant upgrades to amenities and facilities to make guest experiences at our hotel more comfortable and enjoyable. A total of JPY 2.5 billion will be spent on these renovations.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20160711005060/en/

Our brand-new exclusive Club Lounge on the 45th floor will have its grand opening in December. Guest ... Our brand-new exclusive Club Lounge on the 45th floor will have its grand opening in December. Guest will experience the ultimate in relaxation with comfort and relief, apart from the urban hustle and bustle. (Photo: Business Wire)

A total of 111 guest rooms located on the 37 th to 41 st floors of our hotel will be renovated, along with the construction of a special club floor and Club Lounge on the uppermost level of the main tower building. The renovations will include construction of guest rooms that have high quality facilities to provide our guests with relaxing atmosphere within the setting of the hustle and bustle of the surrounding city. The Club Lounge, to be opened on the 45 th floor of the main tower building, will offer the ability for guests to check in and check out, and provide them with breakfast and light daytime meals and snacks, in addition to various cocktails and beverages. In addition, our dedicated concierge will support guests extensively with their warmest hospitality, providing a wide range of other support services for hotel guests.

The Keio Plaza Hotel has aggressively conducted renovations every year based upon our goal of constantly improving our customer experiences. The 47 th floor banquet rooms were renovated in September 2015 with special facility adaptations made to accommodate meetings, incentives, conventions and exhibitions (MICE). Also, renovations of 450 guest rooms in the south tower started in March 2013 have been completed, and the new facilities have been favorably received by guests. Because this year marks the 45 th anniversary of operations, suite rooms on the upper floors will be fully renovated with a view to the upcoming Tokyo Olympics and Paralympics to be held in 2020, the 50 th year anniversary of the Keio Plaza Hotel in 2021 and beyond. For more information about our facilities and services, please visit our website,YouTube, Facebook or Instagram.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr