15:17 uur 12-07-2016

BOC Group lanceert ADOIT 7.0: Een evolutie op het gebied van EA-tooling

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De BOC Group brengt Enterprise Architectuur (EA) naar een hoger niveau met de nieuwste release van ADOIT. Deze volledig web based tool voor Enterprise Architectuur tool stelt u in staat moeiteloos uw architectuur repository te onderhouden en betrouwbare rapporten te genereren. ADOIT maakt het eenvoudig om uw Enterprise Architectuur op schaalbare, effectieve en duurzame wijze te organiseren.

De kwaliteit van elke analyse die wordt gemaakt van een Enterprise Architecture model hangt sterk af van de toegankelijkheid en samenhang van de onderliggende opgeslagen informatie. Door middel van een concept dat gebaseerd is op rollen, worden belanghebbenden gemotiveerd om ieder hun stukje van de puzzel bij te dragen om zo een EA initiatief tot een succes te maken. Onze ervaring van 20 jaar, opgebouwd door de realisatie van ruim 1000 succesvolle project wereldwijd, heeft ertoe bijgedragen dat ADOIT een onmisbare EA tool voor iedere Enterprise Architect is geworden.

Een selectie van de meest belangrijke verbeteringen meest in het oog springende features van ADOIT 7.0 staan op de BOC Group website. Voor een vrijblijvende remote presentatie van ADOIT adviseren wij u contact met ons op te nemen met een van onze experts.

Over de BOC Group

BOC Group ontwikkelt software en levert diensten die de effectiviteit en efficiency van organisaties verbetert door middel van Business Proces Management- (BPA/BPM), Enterprise Architecture- (EAM) en Governance, Risk en Compliance (GRC) software.

Wij werken op internationaal gebied via verschillende lokale kantoren (Athene, Berlijn, Dublin, Madrid, Parijs, Varsovie, Wenen, Winterthur) en worden ondersteund door een groot wereldwijd partner

Dit pers bericht is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BOC Information Technologies Consulting GmbH
M. Grégory Pemptroad
email : gregory.pemptroad@boc-group.com
telefoon: +33.1.53.24.53.83

 

Source: BOC Group

Check out our twitter: @NewsNovumpr