09:46 uur 11-07-2016

C.H. Robinson verkozen tot nr. 1 3PL door Inbound Logistics-lezers voor het zesde jaar op rij

EDEN PRAIRIE, Minnesota (V.S.)–(BUSINESS WIRE)– C.H. Robinson, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in derdepartijlogistiek (third party logistics, 3PL), is verkozen tot het nr. 1 3PL door lezers van Inbound Logistics-magazine voor het zesde jaar op rij.

“Onze mensen doen altijd hun uiterste best om onze klanten, vervoerders, leveranciers en telers oplossingen en diensten te bieden die ervoor zorgen dat de toeleveringsketen een competitief voordeel oplevert”, zei John Wiehoff, chief executive officer van C.H. Robinson. “Deze eer is voor onze mensen: onze meer dan 13.000 werknemers wereldwijd die dagelijks laten zien hoezeer C.H. Robinson gelooft in het helpen van onze klanten om slimmer, niet harder, te werken”.

Elke dag zorgt C.H. Robinson voor een verbetering van wereldwijde handel door de eigen mensen, processen en technologie te gebruiken om toeleveringsketens wereldwijd te verbeteren. Deze onderscheiding, in combinatie met recente klanten-, branche- en werkplekonderscheidingen, is het bewijs van de klantenservice en innovatie die C.H. Robinson kan leveren aan de meer dan 110.000 klanten en 68.000 vervoerders. De sleutels voor succes zijn actieve communicatie, probleemoplossing en proactieve aanpak van uitdagingen die de constant veranderende uitdagingen in de markt teweeg brengen.

Sinds 1998, houdt Inbound Logistics de jaarlijkse Top 10 3PL Excellence Awards volgens de keuze van de lezers als een manier om professionals in de logistieke gemeenschap de kans te geven voor erkenning van hun 3PL en al de positieve manieren waarop dit een impact heeft op hun bedrijfsvoering. C.H. Robinson heeft steeds op deze lijst gestaan sinds het programma is opgestart.

“Het aantal stemmen dat is uitgebracht door de lezers van Inbound Logistics voor de 2016 Top 10 3PL Excellence Awards was het hoogste sinds Inbound Logistics dit programma in 1998 heeft opgestart”, zei Felecia Stratton, redacteur van Inbound Logistics. “Lezers vanuit de Verenigde Staten en wereldwijd hebben gestemd voor hun top 3PL’s, en de concurrentie was zeer stevig dit jaar. Voor het zesde jaar op rij hebben Inbound Logistics-lezers gestemd voor C.H. Robinson als hun top-3PL, een ongelofelijke prestatie”.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het verbeteren van wereldwijde handel door producten en goederen die de wereldeconomie voortdrijven op een naadloze manier te leveren. Door gebruik te maken van de sterke punten van mensen met kennis, bewezen processen en wereldwijde technologie, helpen we onze klanten om slimmer, niet harder, te werken. Als een van ‘s werelds grootste derdepartijlogistiekleveranciers (3PL), bieden wij een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten voor meer dan 110.000 klanten en 68.000 vervoerders via ons geïntegreerde netwerk van 280 kantoren en meer dan 13.000 werknemers. Daarnaast dragen ons bedrijf, onze stichting en onze werknemers jaarlijks miljoenen dollars bij aan verschillende organisaties. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota, en het bedrijf is sinds 1997 beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Nichole Axtman, 952-683-3977
Communicatiespecialist
nichole.axtman@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr