15:41 uur 07-07-2016

Asia Pacific Investment House (APIH) tekent overeenkomst met Living Water Resort als leidende fondsenwerver voor op geloof gericht vakantiepark in Orlando, Florida

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– Asia Pacific Investment House (APIH) heeft vandaag een exclusieve financieringsovereenkomst op projectbasis met Living Waters Resort bekendgemaakt. Het resort ontwikkelt, vermarkt en verkoopt deelnemingen aan klanten die geïnteresseerd zijn in religieus georiënteerde, christelijke vakanties. Living Waters Resorts, een vastgoedinvestering met hoog rendement, staat nu open voor vermogende particulieren en institutionele investeerders die buiten de Verenigde Staten zijn gevestigd.

Living Waters Resorts krijgt een locatie in de buurt van Walt Disney World en alle andere beroemde attracties die de omgeving van Orlando te bieden heeft. David Waits, bestuursvoorzitter van Living Waters, zei: “Dit vakantieoord wordt een oase voor de christelijke vakantiemarkt in een omgeving die plezier en luxe combineert met de geest, de ziel en het lichaam. Eigenaren van Living Waters Resorts genieten niet alleen van een vakantieoord, maar vieren ook vakantie met gelijkgestemden en worden betrokken bij verkiezingen, workshops en teambijeenkomsten die hen aanmoedigen als christenen de opdracht van naastenliefde en zending te vervullen.”

 

 

Asia Pacific Investment House (APIH) signs Lead Funding Arranger Agreement with Living Waters Resort to develop a faith based vacation ownership Resort in Orlando Florida.

 

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– Asia Pacific Investment House (APIH), announce the exclusive project funding agreement with Living Waters Resort. The Resort will develop, market, and sell vacation ownership interests to consumers interested in a faith-based Christian vacation experience. The Living Waters Resort real estate high yield investment opportunity is now open to non-US-based qualified high net worth individuals and institutional investors.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20160707005548/en/

Living Waters Resorts will be located in close proximity to Walt Disney World and all of the famous attractions the Orlando area has to offer. David Waits, Living Waters Chairman said “This Resort will provide an oasis for the Christian market to vacation in an environment that is fun, luxurious, and replenishing to the spirit, soul and body. In addition to experiencing a luxurious vacation haven, Living Waters Resorts’ owners will be vacationing with like-minded people and be involved in elective activities, workshops and small team encounters to help motivate and encourage them as Christians to fulfill both the Great Commandment (to evangelize) and the Great Commission (to demonstratively love others)”.

Pierre Moerland, APIH Chief Investment Officer said: “Living Waters is a typical APIH client, whereby turnkey consultancy advice turned into a funding request. Significant milestones have been achieved by APIH in terms of strategy development and we are confident that Living Waters Resort will announce its projected opening shortly”.

Asia Pacific Investment House (APIH) is a leading Private Equity and Venture Capital Company, registered in Hong Kong with its Operating HQ in Singapore’s financial district. With a substantial and diverse global client base APIH provides funding across a wide range of sectors and offers clients Turnkey Consultancy Services and Project Investment Opportunities.

VIDEO LINK PRESENTATION

Contacts

Asia Pacific Investment House (APIH)
David Lucas
Communications Director
Tel: +65 68185735
Fax: +65 68186111
pr@asiapacificinvestmenthouse.co m
www.asiapacificinvestmenthouse.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr