10:23 uur 04-07-2016

Karl Lagerfeld ontwerpt lobby’s van gloednieuw ontwikkelingsproject: The Estates at Acqualina

SUNNY ISLES BEACH, Florida.–(BUSINESS WIRE)– De Trump Group, onder leiding van Eddie en Jules Trump, heeft vandaag een exclusief samenwerkingsverband bekendgemaakt met een van de meest prominente designers ter wereld, Karl Lagerfeld. Dhr. Lagerfeld gaat de twee lobbyruimtes ontwerpen voor The Estates at Acqualina, een gloednieuw, ultra-luxueus woonproject in Sunny Isles Beach in Miami, op het terrein van Forbes Five Star en AAA Five Diamond Acqualina Resort & Spa.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160704005065/nl/

(Photo: Business Wire)(Photo: Business Wire)

Het eerste condominiumproject in de Verenigde Staten waarbij de legendarische designer betrokken zal zijn, The Estates at Acqualina, waarvan de opening gepland staat voor 2020, zal zijn voorzien van lobby’s die zijn ontworpen door Karl Lagerfeld en die zullen worden gekenmerkt door de exclusieve stijl en het oog voor detail die kenmerkend zijn voor deze designer, met exclusieve kenmerken, afwerking en inrichting, bedacht en ontworpen door dhr. Lagerfeld zelf.

“Kortom, The Estates at Acqualina wordt het mooiste woonproject ter wereld,” aldus Jules Trump, ontwikkelaar van The Estates at Acqualina. “Eddie en ik wilden dat de ingangslobby’s het pièce de résistance zouden worden van ons nieuwe project. En wie zou dat beter kunnen maken dan de meester van moderne creativiteit: Karl Lagerfeld. Karl is de meest vermaarde designer ter wereld, en we geloven dat zijn high-end designs zeer zullen worden gewaardeerd door de bewoners, die een voorkeur hebben voor een ongeëvenaard niveau van pracht, luxe, design en stijl.”

“Ik ben zeer enthousiast over de gelegenheid om de lobby’s van The Estates at Acqualina te ontwerpen en het vervult me van trots te weten dat de ruimtes die ik ga creëren zo’n prominente rol gaan spelen in het gebouw,” aldus Karl Lagerfeld. “Ze zijn niet alleen van belang omdat ze de bezoeker een eerste indruk geven van het gebouw, maar het zijn ook de ruimtes waar mensen elkaar dagelijks ontmoeten. Ze fungeren als het ware als een gemeenschappelijke woonkamer. Mijn designs zijn geïnspireerd op het uiterlijk van de beide lobby’s, het gebouw en met name de bestemming Florida. Het klimaat hier is uiterst warm en ik wilde iets verfrissends.”

Het samenwerkingsverband met Karl Lagerfeld kwam tot stand door bemiddeling van Leitzes & Co.

Na het uiterst succesvolle project The Mansions at Acqualina, dat afgelopen najaar werd geïntroduceerd en in snel tempo was uitverkocht, gaat The Estates at Acqualina nog een stap verder. Kosten noch moeite worden gespaard bij het ontwerp en de bouw van The Estates, dat een spectaculair symbool moet worden van kunst, architectuur en het leven.

Wanneer het project is voltooid, biedt The Estates at Acqualina 265 luxueuze woningen met drie tot zeven slaapkamers in twee boutiquetorens van 50 etages, Via Acqualina 777 en Via Acqualina 888. Elk van deze paleizen in de lucht wordt volledig ingericht opgeleverd, voorzien van de beste huishoudelijke apparaten, geïmporteerde stenen werkbladen, intelligente woontechnologie en een plafondhoogte van 3,2 meter. Elke mastersuite wordt voorzien van badkamersuites voor hem en voor haar, met geïmporteerde onyx wastafels en wanden en marmeren vloeren, een stoomdouche, een vrijstaande badkuip, een douche met uitzicht op de oceaan en fijn afgewerkte kleedkamers voor hem en voor haar.

The Estate verrijst ten noorden van The Acqualina Resort & Spa, en omvat Villa Acqualina, met meer dan 4200 vierkante meter aan voorzieningen, waaronder een spa en fitnesscenter, een restaurant van wereldklasse met uitzicht over de Atlantische Oceaan en Circus Maximus, een volledige etage met ongekende voorzieningen, waaronder een ijsbaan, bowlingbanen en een bioscoop. Daarnaast is er een Wall Street Trader’s Club-ruimte, waar bewoners toegang hebben tot actuele beursinformatie, computers en een luxe vergaderruimte.

Het terrein van 2,25 ha rond The Estates zal bestaan uit weelderige aangelegde tuinen, diverse overloopzwembaden, een FlowRider® voor surfers, een basketbalveld, een bocciaveld, een hondenpark, een voetbalveld, een restaurant aan het strand en een Atlantisch oceaanfront van 153 meter met vijfsterren strand- en zwembadservices. Verder zijn 24-uurs parkeerservices, 24-uurs beveiligingsservices, een interne conciërge en een Rolls-Royce van het huis beschikbaar.

Kopers van een unit in The Estates hebben volledige toegang tot de naburige Forbes Five Star en AAA Five Diamond Acqualina Resort & Spa, het best beoordeelde hotel aan het strand op het vaste land van de Verenigde Staten volgens TripAdvisor, en het beste strand-, spa- en familieresort ter wereld volgens Andrew Harper. De bewoners kunnen gebruikmaken van luxueuze persoonlijke services van het hotel, zoals dagelijkse huishoudservices, roomservice, activiteiten voor kinderen, oppas- en dagopvangservices, huisdierverzorging, stomerij- en wasserijservices, limousineservice, ESPA-spavoorzieningen en dineren voor fijnproevers in twee restaurants, Il Mulino NY en AQ by Acqualina.

De units in The Estates at Acqualina variëren in prijs van $3,9 – 9,0 miljoen tot $40 miljoen voor de penthouses. Adres van de verkoopgalerij: 17895 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, Florida; Telefoon: +1 305.933.6666; Website: www.EstatesAtAcqualina.com

Over de ontwikkelaar:

GSF Acquisition, LLC, een gelieerde onderneming van Eddie en Jules Trump, is de ontwikkelaar en eigenaar van The Estates at Acqualina. De onderneming heeft diverse succesvolle vastgoedprojecten in het topsegment ontwikkeld, beginnende met de creatie van Williams Island in het exclusieve Aventura, Florida in 1985. Dit complex, bestaande uit acht woontorens, een pittoresk mediterraan dorp en diverse resort- en clubfaciliteiten was een van de eerste ontwikkelprojecten in zijn soort in Zuid-Florida. Tot het ontwikkelproject van de onderneming behoren Acqualina Resort & Spa in Sunny Isles Beach, The Mansions at Acqualina en Luxuria Residences, een luxueus condominium gelegen op de oceaan in Boca Raton, alsmede uitgestrekte landprojecten en ontwikkelingen in Californië. De visie van de Trump Group voor The Estates at Acqualina bestond uit het creëren van een unieke lifestyle die het project zal onderscheiden van de rest van de wereld. Acqualina is een iconisch project dat de skyline van Zuid-Florida voorgoed zal veranderen met een woonenclave waarvan de schoonheid, luxe en service een klasse op zich vormen op wereldwijde schaal.

Volg ons:
The Estates at Acqualina
www.Facebook.com/EstatesatAcqualina
www.Twitter.com/estatesacq
www.Instagram.com/EstatesatAcqualina

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nike Communications, Inc.
Callie Stanton, 646-654-3438
cstanton@nikecomm.com
of
Katie Archambault, 646-654-3421
karchambault@nikecomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr