18:34 uur 01-07-2016

MyHeritage lanceert online kaart voor familiegeschiedenis

TEL AVIV, Israel & LEHI, Utah–(BUSINESS WIRE)– MyHeritage, het snelst groeiende platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis, lanceert vandaag FamilyMap: een innovatieve manier om familiegeschiedenis te visualiseren, geoptimaliseerd voor tablets.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160701005649/nl/

FamilyMap visualiseert alle gebeurtenissen uit de stamboom van een gebruiker, zoals geboorten, huwelijken en overlijden, net als digitale foto’s en gescande historische foto’s op een interactieve kaart.

Gebruikers kunnen zo locaties van voorouders opsporen en nieuwe inzichten in hun levens verkrijgen. Alle data is gegroepeerd per land en locatie. Gebruikers kunnen die gemakkelijk filteren per persoon, familietak, soort gebeurtenis en tijdsperiode.

Ook heeft FamilyMap aanvullende functionaliteit, zoals standaardisatie van plaatsnamen om de kwaliteit van data te vergroten, en zogenaamde ‘Heatmaps’ die geografische gebieden tonen met een hoge concentratie van activiteit in de familiegeschiedenis van de gebruiker.

‘MyHeritage is leider in technologie voor familiegeschiedenis. We ontwikkelen telkens nieuwe manieren om mensen inzicht te geven in hun familiegeschiedenis’, aldus Uri Gonen, Senior VP Product Management van MyHeritage. ‘Deze eerste versie van FamilyMap helpt mensen om de levensloop van hun voorouders te begrijpen. We hebben interessante ideeën klaar voor volgende versies.’

FamilyMap is gratis voor alle gebruikers. Het is toegankelijk door in te loggen op een bestaand MyHeritage account of door gratis een nieuw account aan te maken, en vervolgens ‘FamilyMap’ te selecteren in het menu Apps.

Over MyHeritage

MyHeritage is het snelst groeiende platform voor het ontdekken, delen en bewaren van familiegeschiedenis. Als leider in technologie transformeert MyHeritage het ontdekken van familiegeschiedenis tot een toegankelijke en direct lonende activiteit. De wereldwijde community van gebruikers heeft toegang tot een enorme database van historische documenten, een internationale verzameling stambomen van grote diversiteit en baanbrekende zoek- en matchtechnologie. MyHeritage biedt een gemakkelijke manier om familiegeschiedenis te ontdekken, delen en bewaren voor toekomstige generaties. MyHeritage is beschikbaar in 42 talen. Zie ook www.myheritage.nl.

Contacts

MyHeritage
Willeke Binnendijk
Country Manager Nederland
T: 06-83 65 03 93
E: willeke@myheritage.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr