09:16 uur 24-06-2016

Pluralsight presenteert een opleidingsplatform voor technologie om organisaties te helpen de technologische vooruitgang bij te houden

SALT LAKE CITY (VS)–(BUSINESS WIRE)– Pluralsight, wereldleider in online opleidingen voor technologieprofessionals, heeft vandaag het eerste en enige opleidingsplatform voor technologie gepresenteerd. De on-demand, cloudgebaseerde oplossing biedt technologieprofessionals de mogelijkheid hun huidige vaardigheidsniveau te bepalen, aangewezen leertrajecten te volgen, te leren van cursussen van experts, nieuwe technologieën te testen via een interactieve labomgeving en indien vereist het krijgen van een-op-eenbegeleiding. Het nieuwe platform maakt traditionele lessen in klassen overbodig en biedt een volledig digitale leerervaring, waarmee bedrijven binnen hun technologische teams vaardigheden kunnen verbeteren, productiviteit kunnen vergroten en een concurrentievoordeel behalen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160624005159/nl/

“De helft van wat technologieteams nu weten is in twee jaar verouderd, en om concurrentievoordeel te behouden kunnen bedrijven het zich niet veroorloven om de vaardigheden van hun medewerkers te laten verslechteren”, zegt Aaron Skonnard, mede-oprichter en CEO van Pluralsight. “Via ons nieuwe platform kunnen technologieprofessionals nu de snelle veranderingen in hun industrie bijhouden en technologieën veel eerder beheersen dan vroeger.”

Pluralsight-gebruikers kunnen nu profiteren van:

Dynamische vaardigheidsbeoordeling — de adaptieve technologie voor vaardigheidsbeoordeling van Pluralsight biedt gebruikers de mogelijkheid om hun huidige niveau in maar 5 minuten te meten via 20 vragen. Met dynamische vaardigheidstesten onder leiding van experts uit de sector helpt Pluralsight technologieprofessionals om hun vaardigheden up-to-date te houden en de actueel vereiste vaardigheden te beoordelen om succes te hebben met een bepaalde technologie.

Begeleide leertrajecten — zodra de vaardigheden van een lid zijn vergeleken kan hij/zij de onderzoeksresultaten gebruiken om een startpunt te bepalen en een door een expert aanbevolen opleidingstraject te volgen. De trajecten omvatten opvolgende trainingen voor specifieke vaardigheden, die de meest directe weg bieden naar meer bekwaamheid voor een bepaald pakket technische vaardigheden.

Door experts samengestelde bibliotheek — naast het volgen van specifieke leertrajecten kunnen deelnemers ook hun kennis vergroten met de collectie van meer dan 5.000 videotrainingen van Pluralsight. De bibliotheek is samengesteld door meer dan 1.000 deskundigen en bevat diepgaande, professionele cursusmaterialen over een volledig pakket aan onderwerpen zoals software-ontwikkeling, IT-beheer, data, creatieve diensten en meer. Leden kunnen de cursussen volledig bekijken of, door een gedetailleerde inhoudsopgave en een doorzoekbare transcriptie, springen naar een bepaald deel van de video om alleen dat deel te gebruiken. Cursussen zijn on-demand beschikbaar via apparaten met een internetverbinding en via speciale apps voor desktop, Android, iOS en Apple TV.

Deelnemende technologieteams kunnen ook praktisch leren in een virtuele laboratoriumomgeving. Pluralsight-bedrijfslidmaatschappen omvatten toegang tot Code School, een interactief lab in spelvorm om nieuwe programmeertalen te leren of bij te spijkeren. Met meer dan 50 cursussen over populaire ontwikkeltechnologieën kunnen ontwikkelaars in Code School nieuwe technologieën testen, voordat ze hun vaardigheden in de praktijk brengen.

Live begeleiding — Pluralsight biedt technologieprofessionals realtime en doorlopende begeleiding via video en audiochat, tweewegs schermdeling en tekst. Deelnemers kunnen een verzoek doen voor hulp met code, advies over best practices of ondersteuning bij een bepaalde cursus van Pluralsight, waarna ze binnen enkele minuten worden gekoppeld aan een van de duizenden doorgelichte mentoren. Deelnemers kunnen ook een voorkeursmentor boeken.

“Wij zijn erg trots op de introductie van een complete end-to-end leerervaring voor de ontwikkeling van technologische vaardigheden”, zegt Nate Walkingshaw, chief experience officer bij Pluralsight. “Technologiebedrijven voelen de pijn van de kloof in de wereldwijde technologische vaardigheden en ons nieuwe platform helpt bedrijven om deze uitdagingen aan te gaan en hun zakelijke doelen te verwezenlijken. We maken het proces van bijleren eenvoudiger en effectiever, zodat technologieprofessionals hun grenzen kunnen verleggen en de beste resultaten kunnen boeken.”

Het baanbrekende opleidingsplatform van Pluralsight is het resultaat van uitvoerig gebruikersgericht onderzoek, gecombineerd met zeven strategische technologische en dienstovernames in de afgelopen twee jaar. Hiertoe behoren Smarterer, een bedrijf dat adaptieve vaardigheden onderzoekt; Code School, een interactieve, laboratoriumachtige ervaring voor ontwikkelaars en HackHands, een on-demand mentoringplatform voor programmeurs, waarvan de afzonderlijke technieken nu zijn geïntegreerd om een naadloze, robuuste ervaring te bieden.

Ga voor meer informatie over Pluralsight naar Pluralsight.com.

Over Pluralsight

Pluralsight is een interactief opleidingsplatform voor bedrijven dat een complete, end-to-end leerervaring biedt voor bedrijven over de hele wereld. Met een abonnement kunnen bedrijven de technologische vooruitgang bijhouden en hun vaardigheden, innovatie en efficiency verbeteren. Pluralsight werd opgericht in 2004 en wordt ingeschakeld door Fortune 500-bedrijven. Het biedt leden on-demand toegang tot een digitaal ecosysteem van opleidingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstesten, begeleide leertrajecten, cursussen onder leiding van experts, interactieve laboratoria en live-begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pluralsight PR
Megan Herrick, VP of Communications
801-784-9135
Megan-Herrick@Pluralsight.com
of
Method Communications
Katy Kenealy
801-828-6056
Katy@methodcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr