09:21 uur 23-06-2016

C.H. Robinson uitgeroepen tot Beste logistieke dienstverlener – luchtvracht

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– C.H. Robinson, een wereldleider op het gebied van derdepartijlogistiek (3PL), werd tot Beste logistieke dienstverlener voor luchtvracht uitgeroepen tijdens de 2016 Asia Freight, Logistics and Supply Chain (AFLAS) Awards. Het bedrijf levert al meer dan 20 jaar lang diensten aan haar klanten in Azië en is, zoals benadrukt wordt door deze onderscheiding, een toonaangevende wereldwijde 3PL.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160622006458/nl/

Jack Chang, Vice President Asia Global Forward, C.H. Robinson, accepts the AFLAS award for Air Freig ... Jack Chang, Vice President Asia Global Forward, C.H. Robinson, accepts the AFLAS award for Air Freight. (Photo: Business Wire)

De AFLAS Awards, jaarlijks gehost en georganiseerd door Asia Cargo News, geven erkenning aan toonaangevende dienstverleners, waaronder lucht- en scheepvaartmaatschappijen; lucht- en zeehavens; logistieke diensten, 3PL’s en andere bijbehorende professionals binnen de industrie. Lezers van Asia Cargo News, een wereldwijd verspreide uitgave, stemden online voor hun beste logistieke dienstverleners.

“We zijn er trots op dat we de AFLAS Award voor Beste logistieke dienstverlener voor luchtvracht mogen ontvangen”, aldus Jack Chang, Vice President van Asia Global Forwarding, C.H. Robinson. “Deze onderscheiding erkent voorts dat C.H. Robinson toegewijd is aan het investeren in onze mensen, processen en technologieën om een belangrijke en tijdgevoelige dienstverlening te bieden in Azië en daarbuiten. We willen graag onze klanten en transporteurs bedanken voor de nominatie en stemmen en dat zij C.H. Robinson ondersteunen.”

De AFLAS Awards worden beschouwd als een van de belangrijkste onderscheidingen binnen de industrie, aangezien het de enige Aziatische onderscheiding voor goederenvervoer is die aan de winnaars wordt toegekend op basis van de klanttevredenheid. C.H. Robinson was een finalist voor twee andere AFLAS awards: Beste expres exploitant en Beste groene logistieke exploitant.

Asia Cargo News, geschreven door vooraanstaande journalisten op het gebied van goederenvervoer, is een kennisbron voor bedrijven voor goederenvervoer, logistieke diensten en bevoorradingsketens die gevestigd en actief zijn binnen Azië. De krant biedt een scala aan inhoud bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de besluitvormers binnen de industrie.

Over C.H. Robinson

C.H. Robinson Worldwide, Inc., werd opgericht in 1905 en is een wereldwijde leverancier van multimodale logistieke diensten, het inkopen van verse producten, en informatiediensten aan 46.000 klanten via een netwerk van meer dan 280 kantoren en meer dan 13.000 werknemers over de hele wereld. Het bedrijf werkt wereldwijd samen met 66.000 vervoersaanbieders. C.H. Robinson behoort tot de Fortune 500 en had in 2014 een jaaromzet van $ 13,4 miljard. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota, V.S. en het is sinds 1997 beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie over C.H. Robinson http://www.chrobinson.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Chelsea Chen
Chelsea.chen@chrobinson.com
of
Krysta Larson
krysta.larson@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr