08:11 uur 22-06-2016

Mindbreeze en NRX starten strategisch partnerschap voor kennisbeheeroplossingen

PARIJS en LINZ, Oostenrijk–(BUSINESS WIRE)– Mindbreeze en NRX gaan een strategisch samenwerkingsverband aan en zullen samen een zoekapparaat voor enterprise search distribueren voor klanten die hoge eisen stellen. NRX is het toonaangevende bedrijf in Frankrijk dat gespecialiseerd is in de implementatie van oplossingen voor enterprise search en big data.

“Onze langdurige samenwerking met Google laat ons zien dat er nog steeds een brede markt is voor zoekapparaten voor enterprise search in Frankrijk. De Mindbreeze Appliance, die nu al meer dan zeven jaar op de markt is, is het perfecte alternatief voor de Google Search Appliance die in de nabije toekomst zal worden stopgezet. Met zijn ongeëvenaarde gebruiksgemak en vanwege de echt hoogwaardige opties biedt de Mindbreeze Appliance het beste migratietraject voor bestaande GSA-klanten. Door samen te werken kunnen we onze klanten voorzien van een krachtige en betaalbare Enterprise Search-oplossing op locatie”, verklaart Nicolas Roux, managing director van NRX.

De oprichter en CEO van Mindbreeze, Daniel Fallmann, voegt eraan toe: “Ik ben zeer verheugd dat NRX onderdeel is van ons selectieve en snelgroeiende internationale netwerk van partners. Samenwerken met NRX opent de deur voor ons om aan de Franse markt te leveren en een hele nieuwe groep klanten te laten kennismaken met Mindbreeze InSpire. Wij hebben de kennisbeheerproducten die klanten willen, en we kijken ernaar uit om samen te werken met het NRX-team.”

Mindbreeze InSpire wordt geleverd als een enterprise search appliance box. Deze is eenvoudig te configureren zodat het crawlen van gegevensbronnen snel van start kan gaan. Mindbreeze InSpire brengt de bedrijfsgegevens uit interne gegevensbronnen van bedrijven en het internet samen in een semantische kennisdatabase. Mindbreeze InSpire zorgt er ook voor dat elke gebruiker enkel de bedrijfsgegevens zal vinden die hij of zij mag raadplegen door de toegangsrechten direct vanuit de geindexeerde gegevensbronnen te verifiëren.

Over NRX

NRX, een dochteronderneming van de IT Link Group, verhoogt sinds 2004 de zakelijke waarde van gegevens. De IT Link Group is al 30 jaar een industriële digitale expert. De Group biedt vitale en systematische informatieoplossingen voor een breed scala van industrieën. Ga voor meer informatie over NRX en haar enterprise search services naar de NRX-website.

Over Mindbreeze

Mindbreeze, met hoofdkantoor in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende Europese leverancier van softwareproducten en zoekapparaten voor enterprise search, big data en kennisbeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mindbreeze
Ulrike Kogler
pr@mindbreeze.com
of
NRX
Nicolas Roux
Tel.: +33 1 55 43 17 12
nicolas.roux@nrx.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr