09:20 uur 21-06-2016

Philips introduceert splinternieuwe SpeechMike Premium Touch

WENEN & BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions , de internationale marktleider op het gebied van professioneel dicteren introduceert een gloednieuwe dicteermicrofoon: de nieuwe SpeechMike Premium Touch. Deze dicteermicrofoon heeft een innovatieve aanraaksensor voor optimale navigatie en een verbeterde streepjescodescanner voor snelle en eenvoudige bestandsassociatie. Dankzij de SpeechMike Premium Touch-dicteermicrofoon kunnen medische, juridische en zakelijke professionals hun documenten vlot dicteren en zo tijd en bedrijfsmiddelen besparen om zich op hun kerntaken te richten.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160621005184/nl/

Philips SpeechMike Premium Touch (Photo: Business Wire)Philips SpeechMike Premium Touch (Photo: Business Wire)

Vermaard om de superieure microfoonkwaliteit

De Philips SpeechMike Premium staat al lang bekend om de kristalheldere opnamekwaliteit en heeft de norm bepaald voor dicteerapparaten wereldwijd. “De SpeechMike Premium heeft zich ontwikkeld tot dé norm voor professionele dicteermicrofoons in de branche”, aldus Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. “Dankzij de ongeëvenaarde opnamekwaliteit en mogelijkheden voor ruisonderdrukking, in combinatie met de ideale ergonomie en het antimicrobiële oppervlak, is het de perfecte tool voor professioneel dicteren”, voegt Dr. Brauner toe.

Nieuwe functies voor nog meer tijdsbesparing

Het nieuwe apparaat is uitgerust met een robuuste aanraaksensor. Gebruikers kunnen hun muisaanwijzer nauwkeurig bedienen met de SpeechMike Premium Touch. Hierdoor kunnen ze toepassingen eenvoudig bedienen en gemakkelijk door toepassingen bladeren tijdens het opnemen, zonder om te schakelen tussen de muis en microfoon. Het nieuwe apparaat kan ook meer streepjescodes lezen dan zijn voorganger, wat nóg meer mogelijkheden biedt voor bestandscategorisatie. “De nieuwe functies garanderen een soepele en gemakkelijke werking, zelfs bij dagelijkse langere opnameperiodes”, sluit Dr. Brauner af.

Eenvoudige spraak naar tekst

Met Philips SpeechMike Premium Touch worden opnamen eenvoudig overgezet naar een document. De dicteermicrofoon kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande IT-infrastructuren en werkt samen met bestaande software, zowel in grote ziekenhuizen als in kleine bedrijven. Dankzij de uitstekende opnamekwaliteit is de Philips SpeechMike Premium Touch bij uitstek geschikt voor transcriptie, of dit nu gebeurt door een assistent, spraakherkenningssoftware of Philips dicteerworkflowoplossingen zoals SpeechLive en SpeechExec.

Hogere efficiëntie en meer tijdsbesparing

Workflowsoftware van Philips biedt een soepele en veilige werkomgeving voor auteurs en transcribenten. “Philips SpeechLive is perfect voor mensen zoals ik, die vaak onderweg zijn. Het garandeert een betrouwbare en veilige overdracht van dictaten, ongeacht het tijdstip”, legt Dr. Peter Klein uit, partner bij het internationale advocatenkantoor PFKA in Oostenrijk. “De aangeboden transcriptieservice is een bijkomend voordeel, vooral in vreemde talen zoals Frans, wat de capaciteit van ons kantoor virtueel vergroot”, voegt hij toe.

Ga voor meer informatie over de Philips SpeechMike Premium Touch (SMP3700/3800-serie) naar:www.philips.com/dictation

Philips biedt nu een gratis proefperiode van 30 dagen voor SpeechLive, inclusief 10 minuten gratis transcriptie op:www.speechlive.com

-EINDE-

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribe service. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Hilde Put
Tel.: +32 (0)2 525 72 99
E-mail: hilde.put@speech.com
www.philip s.com/dictation
or
NewsEngine PR
Kim Heylen
Tel.: +32 (0)3 260 96 42
E-mail: kim.heylen@newsenginepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr