16:43 uur 21-06-2016

PAS presenteert beste werkwijzes met ICS voor cyberveiligheid op POWER-GEN Europe 2016

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– PAS, Inc., een toonaangevende systeemleverancier voor veilige processen, cyberbeveiliging en beveiliging van bedrijfsonderdelen in de energie- en verwerkingssectoren, heeft vandaag aangekondigd een presentatie te geven op de 24e editie van POWER-GEN Europe, dat van 21 tot 23 plaatsvindt in Milaan. Het thema luidt dit jaar “Delivering an Integrated Energy Future” (Een toekomst met geïntegreerde energie).

Karl Henderson, veteraan in cyberbeveiliging van PAS en ervaren spreker, presenteert opkomende topwerkwijzes en een casusstudie voor risicobeheer bij ongeoorloofde veranderingen binnen heterogene controlesystemen binnen de industrie. Hij neemt op woensdag 22 juni ook deel aan een panelgesprek met branchegenoten over ‘Cyberveiligheid en diagnoses in de Fabriek’. PAS stelt zijn ICS-beveiligingssysteem tentoon in stand 4HB84 van het Paviljoen van de Verenigde Staten.

 

 

PAS Presents ICS Cybersecurity Best Practices at POWER-GEN Europe 2016

 

MILAN–(BUSINESS WIRE)– PAS, Inc., the leading solution provider of process safety, cybersecurity, and asset reliability in the energy, power, and process industries, announced today that PAS will present at the 24 th POWER-GEN Europe, which takes place 21-23 June, 2016 in Milan, Italy. The theme for this year’s conference is “Delivering an Integrated Energy Future.”

Karl Henderson, a PAS cybersecurity industry veteran and speaker, will present emerging best practices and a case study for mitigating risk from unauthorized changes to heterogeneous industrial control systems. He will also participate on a “Cybersecurity and Plant Diagnostics” industry panel on Wednesday, 22 June. PAS will showcase its ICS cybersecurity solution in booth 4HB84 (hall 4) of the US Pavilion.

“We are excited to participate in POWER-GEN Europe 2016 and share our more than twenty years of experience in protecting and optimizing industrial control systems,” said David Zahn, VP and General Manager of PAS’ Cybersecurity Business Unit.

PAS Cyber Integrity hardens security for the most vulnerable assets in a plant, the industrial control systems. Cyber Integrity works across all major proprietary and non-proprietary plant control systems providing inventory, configuration, and patch management capabilities as well as backup and recovery. The software automates internal and regulatory compliance reporting while reducing associated efforts by up to 90 percent. Cyber Integrity is a proven solution built upon PAS Integrity platform, which today manages configurations for more than 21,000 automation assets in industrial plants throughout the world.

About PAS

PAS is a leading provider of software solutions for process safety, cybersecurity, and asset reliability to the energy, process, and power industries worldwide. PAS solutions include cyber asset management and operations management, and are installed in more than 1,100 facilities worldwide. For more information, visit www.pas.com. Connect with PAS on Twitter@PASGlobal or LinkedIn.

Contacts

PAS, Inc.

Check out our twitter: @NewsNovumpr