15:42 uur 21-06-2016

Panasonic zet geleidende hybride elektrolyte-condensatoren van polymeer en aluminium voor auto-industrie op de markt

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Panasonic Corporation heeft vandaag bekendgemaakt dat het geleidende hybride elektrolyte-condensatoren van polymeer en aluminium heeft ontwikkeld, voor de verwezenlijking van grote capaciteit en stroomsterkte in compact formaat (SMD-type). Deze condensator is geschikt voor elektriciteitstoevoer van elektronische aansturingspanelen (ECU’s) in hybrid auto’s, elektrische voertuigen of auto’s met benzinemotor. Het nieuwe product maakt directe stroomvoorziening naar elektrische circuits mogelijk, wat in overeenstemming met elektromechanische integratie een uitbreiding naar rij-ondersteuning voor compacte motoren faciliteert en rij-ondersteuning van grote motoren met gemotoriseerde aandrijving.

Panasonic Commercializes “Conductive Polymer Hybrid Aluminum Electrolytic Capacitors” for Automotive Electronic Control Units

 

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Panasonic Corporation announced that it has developed “Conductive Polymer Hybrid Aluminum Electrolytic Capacitors” realizing large capacitance and large current in compact size (SMD type), suited for automotive ECUs (Electronic Control Units) power supply circuits of HEV, EV and gasoline-powered vehicles, etc. The new product enabled instantaneous large current supply to power supply circuits, making possible to expand to the applications of compact motor driving assistance in accordance with electromechanical integration, and large motor driving assistance with power train motorization.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20160621005783/en/

Conductive Polymer Hybrid Aluminum Electrolytic Capacitors (Photo: Business Wire)Conductive Polymer Hybrid Aluminum Electrolytic Capacitors (Photo: Business Wire)

For more information of Panasonic’s “LC filter simulator” for automotive
URL: http://industrial.panasonic.com/ww/lc-simulator

For more information of “Conductive Polymer Electrolytic Capacitors” for automotive
http://industrial.panasonic.com/ww/products/capacitors/polymer-capacitors

This new product has the following features:

 1. Large capacity in compact size, contributing to ECU downsizing and direct mounting on ECU engines
  – Static capacitance : 470 uF / 25 V.DC
  Panasonic’s conventional products* 330 uF / 25 V.DC
 2. Large current in compact size, contributing to instantaneous large current supply for motor driving
  – Ripple current : 2800 mArms
  Panasonic’s conventional products* 2000 mArms
  * Conductive Polymer Hybrid Aluminum Electrolytic Capacitors, ZC series-
  Dimensions (mm) : diameter 10.0 × height 10.2
 3. SMD type enables automatic mounting on PCB.

Suitable applications:
High function ECU power supply circuits, electromechanical integration ECU circuits of HEV, EV, gasoline-powered vehicles.

About Panasonic
Panasonic Corporation is a worldwide leader in the development of diverse electronics technologies and solutions for customers in the consumer electronics, housing, automotive, enterprise solutions and device industries. Since its founding in 1918, the company has expanded globally and now operates 474 subsidiaries and 94 associated companies worldwide, recording consolidated net sales of 7.553 trillion yen for the year ended March 31, 2016. Committed to pursuing new value through innovation across divisional lines, the company uses its technologies to create a better life and a better world for its customers. To learn more about Panasonic: http://www.panasonic.com/global.

Contacts

Public Relations Department
Panasonic Corporation
Tel: +81-(0)3-3574-5664
Fax: +81-(0)3-3574-5699

Check out our twitter: @NewsNovumpr