09:43 uur 21-06-2016

ASI DATAMYTE presenteert Product van het Jaar 2016

LÜBECK, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– ASI DATAMYTE, de internationale standaard in kwaliteitsbeheersystemen, heeft vandaag zijn Product van het Jaar 2016 bekendgemaakt:  QDA Non-Conformance Management. Deze bewezen module van CAQ Software QDA gaat veel verder dan het vastleggen van non-conformiteit.

“Veel klanten onderschatten de inzet van ons systeem voor klachtenmanagement”, zei Sven Tetzlaff, productmanager van ASI DATAMYTE. “Het gaat hierbij niet alleen om het vaststellen van de non-conformiteiten, want je kunt het ook gebruiken voor ordermanagement of aansturing van activiteiten.”

Een enkele aantekening dat een kapot apparaat is gerepareerd, belooft niet veel goeds voor een audit. Bij veel firma’s groeien klachten uit tot een non-conformiteit, omdat ze nalaten de diepere oorzaak te analyseren en aan te pakken. Ze komen ook in de problemen omdat er geen koppeling is naar corrigerende en preventieve acties of een beoordeling van de gang van zaken – er is geen integratie.

ASI DATAMYTE Presents the Product of the Year 2016

 

LUBECK, Germany–(BUSINESS WIRE)– ASI DATAMYTE, the global standard in enterprise quality management solutions, today announced the Product of the Year 2016 – QDA Non-Conformance Management. The proven module of ASI DATAMYTE’s CAQ Software QDA provides far more than only capturing non-conformities.

“A lot of our customers underestimate the application of our Non-Conformance Management Solution”, said Sven Tetzlaff, Product Manager of ASI DATAMYTE. “It is not only for identifying non conformities but you can use it also for your order management or action management.”

Simply declaring that a broken device has been reworked doesn’t bode well during an audit. Many firms have complaints that evolve into non-conformances because they fail to analyze, follow through and get to the root cause. They also get into trouble because there is no tie-in to a corrective and preventive action or management review – there is no integration.

ASI DATAMYTE’s Non-Conformance Management Solution keeps complaints under control with automated workflows and integrated data from other relevant areas. It pulls in ISO standards and FDA mandates, ties in CIP and CAPAs and rolls the consolidated and analyzed findings into intuitive focused report and decisive actions.

About ASI DATAMYTE

ASI DATAMYTE Inc. provides integrated software, hardware and services for driving best-in-class quality in manufacturing. Refining its solutions for more than 40 years, ASI DATAMYTE is serving the largest, most prestigious manufacturers with localized solutions on a global basis. ASI DATAMYTE is headquartered in Plymouth, MN, with offices and support centers in more than 40 countries.

Contacts

PRESS RELEASE:
ASI DATAMYTE GmbH
Heiligen-Geist-Kamp 4a
23568 Lübeck
+49 451 610 770
info@asidatamyte.com
www.asidatamyte.com
or
Contact: Anna Lena Gellendin
annalena.gellendin@asidatamyte. com

Check out our twitter: @NewsNovumpr