14:25 uur 20-06-2016

La Cressonnière winnaar van de Prix de Diane Longines 2016

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Op 19 juni 2016 heeft La Cressonnière op de renbaan van Chantilly de wereldberoemde ren voor merrieveulens Prix de Diane Longines gewonnen voor een publiek van meer dan 45 000 enthousiaste bezoekers. Om deze bijzondere prestatie te vieren, werd jockey Christian Demuro, de eigenaar en de trainer het horloge van de “Longines Master Collection” aangeboden door de Zwitserse horlogemaker Longines, die als partner, officiële tijdwaarnemer en toezichthouder voor de zesde keer zijn naam aan het evenement verleent. De paardenren in Chantilly staat ook bekend als ontmoetingsplaats voor elegante dames. Uit dit selecte gezelschap won Alexia Masseron de prijs Mademoiselle Diane par Longines. Zij kreeg het officiële horloge van het evenement, een Longines DolceVita, aangeboden door de ambassadeur voor elegantie van Longines, de Aziatische filmster Eddie Peng.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160620005755/nl/

At the "Mademoiselle Diane par Longines" prize giving ceremony taking place on June 19, 2016 during ... At the “Mademoiselle Diane par Longines” prize giving ceremony taking place on June 19, 2016 during the Prix de Diane Longines, of which Longines is Title Partner, Official Timekeeper and Watch for the 6th time : Edouard de Rothschild, President of France Galop, Juan-Carlos Capelli, Vice President of Longines and Head of International Marketing, Alexia Masseron, who won the prize for having most elegantly matched her outfit with the Official Watch of the event, a Longines DolceVita watch, Longines Ambassador of Elegance Eddie Peng who awarded the same model as the Official Watch to the winner, Sophie Thalmann, ex-miss France and president of the jury of the prize, and Charles Villoz, Vice President of Longines (Photo: Business Wire)

Van de negen rennen die in Chantilly plaatsvonden, liggen de Prix Longines Future Racing Stars en de Prix de La Reine Marie-Amélie Longines de Zwitserse horlogemaker bovendien na aan het hart. Deze twee rennen richten de schijnwerpers op het opmerkelijke talent van jonge jockeys uit de hele wereld en paardrijdsters van de International Federation of Gentlemen and Lady Riders (FEGENTRI), waarvan het Zwitserse merk de officiële partner en toezichthouder is. Het merk kreeg de eer om het horloge van de “Longines Master Collection” en een studiebeurs uit te reiken aan Conor Mcgovern uit Ierland, die als eerste de finish haalde op Fawley. Bij de vrouwelijke jockeys won Debora Fioretti met Palang.

Meer informatie op http://mediacenter.longines.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dominique Curchod, +37797701165
publicrelations@longines.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr