11:28 uur 16-06-2016

Productcampagne op print24.com – Nieuw aanbod vanaf juni 2016

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Online drukkerij UNITEDPRINT SE – waar een van haar bekendste merken,  print24.com, deel van uitmaakt – breidt haar productaanbod uit met Boeken met Genaaide binding en ultralichte Folders. Het bedrijf gaat ook posters in A0- en A1-formaat in oplagen vanaf 1 exemplaar leveren. Daarnaast verlaagt het bedrijf de reeds aantrekkelijke prijzen voor Gevouwen folders in oplagen vanaf 50.000 en Brochures met lijmbinding vanaf 2.500 stuks met nog eens 10%.

Ali Jason Bazooband, Managing Director Innovation/Marketing van UNITEDPRINT SE, verklaarde:

“Wij ontvangen dagelijks verzoeken van klanten om nieuwe producten en diensten, en streven ernaar deze zo snel en voordelig mogelijk beschikbaar te stellen. Daarom ben ik zeer verheugd dat we onze klanten nu ook Boeken met Genaaide binding kunnen aanbieden, die tot wel 50% goedkoper zijn dan onze Boeken met lijmbinding. Bovendien hebben we ons productaanbod uitgebreid met ultralichte Folders van 70 grams en 90 grams papier, en met Posters in A0- en A1-formaat, in oplagen vanaf 1 exemplaar. We zijn er tevens in geslaagd de prijs van onze Topsellers met 10% te verlagen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Gevouwen 135 grams Folders in A4- en A5-formaat vanaf een oplage van 50.000 stuks, en voor A4- en A5-Brochures met lijmbinding in oplagen vanaf 2.500.”

Boeken met Genaaide binding zijn aanmerkelijk duurzamer en van betere kwaliteit dan Boeken met lijmbinding. Ze kunnen worden besteld op  print24.com vanaf een oplage van 1. De ultralichte Folders zijn dankzij hun extreem lage gewicht (70 of 90 grams) ideaal om de portokosten te verminderen en zeer geschikt als reclame-inlegvel. Posters in A0- en A1-formaat in kleine oplagen, vanaf één exemplaar, zijn veelgevraagd als reclamemedium, bijvoorbeeld voor reclameborden en displays.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een mondiale, op innovatie gerichte e-commerce onderneming voor drukwerk en media. Als een van de Europese leiders in online drukwerk is UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd met de bekende merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft meer dan 700 medewerkers in 26 vestigingen wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast het standaard drukwerk voorziet het bedrijf zijn klanten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdrukken, reclamedrukwerk en drukwerk voor de horeca van een breed scala aan kwaliteitsproducten. Klanten profiteren ook van de 24-uurs beschikbaarheid van het bedrijf en van het 30/60/90-dagen betaalmodel, dat uniek is in de branche.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr