13:19 uur 15-06-2016

Ascom versterkt DECT-productlijn met nieuwe handsets, nieuwe functies

GÖTEBORG, Zweden–(BUSINESS WIRE)– De nieuwe handsets—de Ascom d43, en drie varianten van de d63—bieden ‘breedband audio’, een bandbreedte van 50 tot 7.000Hz die voor uitzonderlijke geluidskwaliteit zorgt. De handsets maken alle vier gebruik van Ascom Unite-software voor gecentraliseerd beheer en draadloze updates.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160614006547/nl/

Ascom d63 (Photo: Business Wire)Ascom d63 (Photo: Business Wire)

‘De nieuwe handsets benadrukken twee belangrijke aspecten,’ aldus Roel Ottink, Director of Product Management and Marketing voor de mobiliteitsoplossingen van Ascom. ‘Ten eerste onderstrepen de apparaten ons commitment voor DECT als een standaard voor veilige, stabiele en betrouwbare communicatie. En ten tweede omvat de nieuwe Ascom d63 een witte variant die specifiek gemaakt is voor de zorg. Deze handset voegt zich bij de Ascom Myco smartphone in onze lijn producten, oplossingen en diensten die speciaal voor ziekenhuizen, verpleegkundigen, artsen en andere professionele zorgverleners zijn ontwikkeld.’

De handsets ondersteunen versleutelde communicatie en zijn in overeenstemming met de Europese Norm EN300 444 (kenmerk N35) van het Europees Instituut voor telecommunicatienormen. ‘De handsets,’ voegt Ottink eraan toe, ‘bieden de robuuste betrouwbaarheid die duizenden professionele gebruikers in verband brengen met Ascom. En nu bieden we optionele functionaliteit, d.w.z. dat klanten gemakkelijk extra berichtenfuncties en persoonlijke alarmcapaciteiten kunnen toevoegen naarmate hun activiteiten en operationele behoeften in de loop der tijd veranderen.’

De nieuwe Ascom d43 en Ascom d63 DECT-handsets worden in juni 2016 officieel gelanceerd. Verzoeken om nadere informatie dienen te worden gericht aan de lokale Ascom-vertegenwoordigers (zie www.ascom/ws voor een lijst van Ascom-vertegenwoordigers wereldwijd).

OVER ASCOM WIRELESS SOLUTIONS

Het in 1955 opgerichte Ascom Wireless Solutions, een divisie van Ascom AG, levert wereldwijd missiekritische ICT voor de gezondheidszorg. Vandaag de dag zijn meer dan 100.000 systemen geïnstalleerd in ziekenhuizen, de ouderenzorg, organisaties die zelfstandig wonen faciliteren en andere activiteitensegmenten waar missiekritische communicatie van essentieel belang is. Maar we streven er vooral naar om een verschil maken in de gezondheidszorg.

Contacts

Ascom Wireless Solutions
Mwila Kapema, + 46 31 559 328
mwila.kapema@ascom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr