12:06 uur 14-06-2016

MacroAir lanceert Europees distributiecentrum

SAN BERNARDINO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– MacroAir, de uitvinder van de HVLS (Hoog Volume, Lage Snelheid) ventilator, heeft een Europees distributiecentrum geopend in Valencia, Spanje om de snel groeiende basis van Europese distributeurs te kunnen bedienen. Investeren in een productie- en distributienetwerk in de Europese Unie biedt een strategisch voordeel voor alle MacroAir distributeurs door directe toegang tot de gehele productlijn.

Al jaren leveren de transmissieloze ventilatoren duidelijk comfort en significante energiebesparing voor een aantal van de grootste bedrijven van Europa, zoals Tesco, Ikea, DHL en veel internationale luchthavens.

“We hebben in Europa snel uitgebreid de afgelopen jaren en het beschikbaar maken van onze ventilatoren midden in Europa helpt om onze groeiplannen de verstevigen voor dit deel van de wereld en wereldwijd”, zei Barry Warner, directeur van MacroAir. “De voordelen zijn enorm – levertijden voor klanten worden korter, bezorgkosten zijn minimaal en ondersteuning kan direct vanuit de EU.”

Over MacroAir

MacroAir, de uitvinder van de HVLS (Hoog Volume, Lage Snelheid) ventilator, wil steeds de wereld van kostenbewuste klimaatcontrole innoveren en perfectioneren. Onze producten, ongeëvenaard qua energiegebruik en effectiviteit, worden geproduceerd in de VS en wereldwijd geïnstalleerd. Klanten hebben voordeel van lokale service en op maat gemaakte oplossingen via het wereldwijde distributienetwerk van MacroAir.

MacroAir ventilatoren worden met vertrouwen gebruikt door bedrijven als Coca-Cola, CSX Transportation en NAPA Auto Parts, en het bedrijf is de exclusieve ventilatorleverancier voor onafhankelijke autodealers van BMW, Chrysler, Ford, General Motors, Lexus, Mercedes-Benz, Nissan en Toyota via hun Dealer Onderdelen Programma’s. Voor meer informatie over HVLS-ventilatoren van MarcoAir bezoekt u  www.macroairfans.com of belt u met 866-668-3247. Volgs ons op  FacebookTwitter en  LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MeadsDurket
Corrinne Bollendorf, 619-688-5237
cbollendorf@meadsdurket.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr