13:09 uur 14-06-2016

BOC Group lanceert ADONIS NP 4.0: de software innovatie van het jaar voor proces verbetering

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De release van ADONIS NP introduceert een nieuwe kijk op Enterprise Proces Management. BOC Group heeft een BPA/BPM product ontwikkeld dat snel een belangrijke plaats in zal nemen op de markt van proces documentatie en verbetering. ADONIS is toegankelijk via een moderne web interface en biedt veel meer mogelijkheden dan bestaande proces documentatie software. De toepassing is in zijn geheel opnieuw ontworpen op basis van principes die samenwerking, personalisatie en mobiel gebruik op tablets en smartphones optimaliseren. Deze individuele, decentrale en interactieve benadering versterkt een doelgerichte proces aanpak.

Eén van de uitdagingen was om het gebruik van de web interface zo eenvoudig mogelijk te maken op het gebied van navigatie en met betrekking tot de toegang tot informatie, zodat de business processen worden versterkt en de betrokkenheid van de belanghebbenden wordt bevorderd.

De gebruikte web technologie staat het toe de oplossing intern te installeren of via de Cloud beschikbaar te stellen waardoor de technische grenzen en obstakels weg genomen worden met als gevolg dat de gehele onderneming gebruik kan maken van een centrale en kwalitatieve proces documentatie.

« We kijken er naar uit om proces managers te laten profiteren van onze innovatieve oplossing die het makkelijk maakt om alle betrokkenen te laten meewerken aan proces verbetering door middel van nieuwe manieren van samenwerking » vertelt Tobias Rausch, Product Manager bij BOC Group.

« Het feit dat BOC zelf software ontwikkelt en tevens consultancy diensten aanbiedt, heeft BOC de afgelopen jaren in staat gesteld om het beste van de technologie te kunnen combineren met een bewezen methodologie op het gebied van proces optimalisatie ».

Een selectie van de belangrijkste functionele eigenschappen van ADONIS NP 4.0 staat beschreven op de website van BOC Group. U kunt zich hier ook inschrijven voor een gedetailleerde uitleg door een expert van BOC om zo meer te weten te komen over het « self-service » principe, waarbij iedere gebruiker zijn eigen process overzichten kan realiseren.

Over de BOC Group

BOC Group ontwikkelt software en levert diensten die de effectiviteit en efficiency van organisaties verbetert door middel van Business Proces Management- (BPA/BPM), Enterprise Architecture- (EAM) en Governance, Risk en Compliance (GRC) software.

Wij werken op internationaal gebied via verschillende lokale kantoren (Athene, Berlijn, Dublin, Madrid, Parijs, Varsovie, Wenen, Winterthur) en worden ondersteund door een groot wereldwijd partner netwerk.

Contacts

BOC Group
M. Grégory Pemptroad
email : gregory.pemptroad@boc-group.com
telefoon: +33.1.53.24.53.83.

Check out our twitter: @NewsNovumpr