16:58 uur 09-06-2016

GSMA maakt nominaties Asia Mobile Awards 2016 bekend

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– De GSMA heeft vandaag de genomineerden voor de Asia Mobiel Awards van 2016 bekendgemaakt. De winnaars van de eerste AMO Awards worden op woensdag 29 juni gehuldigd tijdens een receptie in het theater DaGuan, in het Shanghaise district Pudong. De AMO Awards zijn een integraal element van het Mobile World Congress Shanghai, dat van 29 juni tot 1 juli plaatsheeft in het Shanghai New International Expo Centre (SNIEC)

“We zijn blij dat we de nominaties voor de eerste Asia Mobile Awards bekend mogen maken. De prijzen worden eind deze maand uitgereikt op het Mobile World Congress Shanghai”, zei Michael O’Hara, hoofd marketing van de GSMA. “Onze onafhankelijke juryleden hadden een moeilijke taak, want ze moesten kiezen uit meer dan 160 inzendingen die staan voor een brede keur aan bedrijven en branches uit de Aziatische mobiele industrie. Ik feliciteer iedereen die op de shortlist staat. We kijken uit naar het moment dat we de winnaar bekend mogen maken op het Mobile World Congress Shanghai.”

 

 

GSMA Announces Nominees for 2016 Asia Mobile Awards

 

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– The GSMA today announced the nominees for the 2016 Asia Mobile Awards. Winners of the inaugural “AMO Awards” will be honoured at the Asia Mobile Awards Ceremony and Dinner Reception at DaGuan Theatre in Pudong, Shanghai on Wednesday, 29 June. The AMO Awards are an integral element of Mobile World Congress Shanghai, which will be held 29 June through 1 July at the Shanghai New International Expo Centre (SNIEC).

“We are delighted to announce the nominations for the first Asia Mobile Awards, which will be presented at Mobile World Congress Shanghai at the end of this month,” said Michael O’Hara, Chief Marketing Officer, GSMA. “Our independent judging panels really had a difficult task in making their selections from more than 160 entries representing an array of companies and sectors across the dynamic Asian mobile ecosystem. Congratulations to all of those shortlisted, and we look forward to unveiling the winners at the awards ceremony at Mobile World Congress Shanghai.”

In total, 46 nominees have been shortlisted for 10 awards across four categories: “Best Mobile Apps”, “Connected Lifestyle”, “Best Mobile Devices” and “Outstanding Achievement”. The full list of nominees is available at www.asiamobileawards.com/nominees2016/.

The AMO Awards are the sister awards to the GSMA’s Glomo Awards (The Global Mobile Awards), the mobile industry’s world-leading awards programme. The AMOs recognise everything from game-changing mobile devices and technologies, to applications and services available in all Asian markets, showcasing the ever-growing value that mobility brings to individuals, businesses, industries, communities and economies across the region. The AMO Awards are judged by independent experts, analysts, journalists, academics and, in some cases, mobile operator representatives.

Supporting Partners for the AMO Awards include AVING News, CCIDcom, News Republic, ShanghaiEye and Technode. Full information on the AMO Awards can be found at www.asiamobileawards.com/.

Media are welcome to attend this much-anticipated event; to RSVP, please contact pressregistration@mwcshanghai.com.

Get Involved at Mobile World Congress Shanghai 2016

For more information on the 2016 Mobile World Congress Shanghai, including how to attend, exhibit, partner or sponsor, visitwww.mwcshanghai.com. Follow developments and updates on Mobile World Congress Shanghai through our social media channels – follow us on Twitter at @GSMA and use #MWCS16, get regular updates through our LinkedIn Showcase Page at www.linkedin.com/company/mobile-world-congress-shanghai, and follow us on Facebook at www.facebook.com/mwcshanghai. In China, you can follow us on Sina Weibo http://weibo.com/mwcshanghai or on the GSMA account on WeChat. For additional information on GSMA social channels, visit www.mwcshanghai.com/register-plan/networking/social-media .

-ENDS-

About the GSMA

The GSMA represents the interests of mobile operators worldwide, uniting nearly 800 operators with more than 250 companies in the broader mobile ecosystem, including handset and device makers, software companies, equipment providers and internet companies, as well as organisations in adjacent industry sectors. The GSMA also produces industry-leading events such as Mobile World Congress, Mobile World Congress Shanghai and the Mobile 360 Series conferences.

For more information, please visit the GSMA corporate website at www.gsma.com. Follow the GSMA on Twitter: @GSMA.

Contacts

For the GSMA
Ava Lau
+852-2533 9928
alau@webershandwick.com
or
Charlie Meredith-Hardy
+44 7917 298428
CMeredith-Hardy@webershandwick. com
or
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr