11:30 uur 08-06-2016

Pluralsight kondigt eerste jaarlijkse Top voor leiderschap technisch onderwijs aan

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Pluralsight, de wereldwijde leider op het gebied van e-learning voor IT-professionals, kondigde vandaag aan dat het de eerste jaarlijkse Top voor leiderschap technisch onderwijs zal organiseren. Dit openingsevenement zal plaatsvinden op dinsdag 14 juni 2016 in de London Stock Exchange. De Top in Londen zal de eerste zijn in een reeks van topconferenties die door Pluralsight in Europa georganiseerd zullen worden. De volgende top zal op 16 juni 2016 in Amsterdam plaatsvinden.

De Top voor leiderschap technisch onderwijs zal technologische leiders en Chief Learning Officers samenbrengen, alsmede opinieleiders uit de branche en invloedrijke personen op de markt. De agenda wordt gevuld met debatten over een van de belangrijkste uitdagingen waarmee bedrijven vandaag te dag te maken hebben: het wereldwijde tekort aan technische vaardigheden.

“Door de voortdurende en steeds snellere ontwikkeling van de huidige technologieën, hebben bedrijven problemen om hun technische personeel de nodige vaardigheden aan te brengen zodat zij hun bedrijfsdoelen kunnen realiseren,” aldus Aaron Skonnard, medeoprichter en CEO van Pluralsight. “We zijn verheugd om onze eerste Top voor leiderschap technisch onderwijs te mogen aftrappen. Het maakt deel uit van onze missie om het professionele technologische onderwijs te democratiseren en om een aantal van ‘s werelds knapste koppen en ideeën samen te brengen om bedrijven zo innovatief en concurrerend mogelijk te houden.”

Deelnemers zullen tijdens de Top enkele klanten van Pluralsight, zoals PwC, American Express en Telefonica horen spreken waardoor zij een beter inzicht zullen krijgen in de manier waarop toonaangevende bedrijven een cultuur van voortdurende training aanmoedigen binnen hun organisaties zodat de technische vaardigheden die van essentieel belang zijn voor het bedrijf aangepakt worden.

“Elk bedrijf dat toonaangevend wil zijn op het gebied van innovatie weet hoe belangrijk het is om IT-vaardigheden binnen de organisatie te ontwikkelen” aldus Jon Buttriss, CEO van BCS Learning & Development en panellid tijdens de Top. “Nieuwe educatieve technologieën voldoen aan de snel ontwikkelende behoeften van het hedendaagse personeelsbestand voor de steeds veranderende digitale uitdagingen van morgen.”

Ga naar www.pluralsight.com/business voor meer informatie over Pluralsight en de manier waarop zij IT-professionals kunnen helpen om voorlopers binnen de industrie te blijven.

Over Pluralsight

Pluralsight, opgericht in 2004, is de wereldwijde leider voor e-learning voor professionele software-ontwikkelaars, IT-specialisten en creatieve technologen. Als het grootste samengestelde professionele ontwikkelingsplatform voor technologische vakgebieden in de wereld, biedt Pluralsight directe toegang tot meer dan 4.700 cursussen, samengesteld door bijna 1.000 topdeskundigen. Met particuliere en zakelijke klanten in meer dan 150 landen, dient Pluralsight als een carrièrekatalysator, verstrekt het praktische praktijktraining voor de meest gevraagde en onderbemande functies van vandaag de dag. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pluralsight PR
Megan Herrick, 801-784-9135
VP Communications
megan-herrick@pluralsight.com
of
Brands2Life
Kathryn Hegarty, 020 7592 1200
pluralsight@brands2life.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr