09:18 uur 08-06-2016

Kubota, NTT en NTT Communications gaan ICT-oplossingen ontwikkelen voor landbouw en waterwerken

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Kubota Corporation, Nippon Telegraph en Telephone Corporation (NTT) en NTT Communications Corporation (NTT Com) hebben vandaag bekend gemaakt dat ze een overeenkomst hebben gesloten, die direct van kracht is, om de infrastructurele oplossingen van Kubota voor landbouw en watermanagement, de onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden van NTT en ict-diensten van NTT Com en andere bedrijven uit de NTT Group te combineren om de concurrentiepositie in de landbouw te verstevigen en de leefstandaarden te verhogen.

Onderzoek en ontwikkeling is gericht op het maken van landbouwoplossingen die boerenbedrijven in staat stellen hun onderneming beter te visualiseren en te beheren, waaronder verbeterde efficiency en automatisering, en wateroplossingen die extra efficiënte monitoring en beheer van waterbronnen mogelijk maken.

De oplossingen maken gebruik van geavanceerde landbouwmachines, systemen voor boerderijmanagement en water-infrastructuur van Kubota; wereldwijde cloud- en beveiligingsdiensten van NTT Com; draadloze technieken, weer- en kaartinformatie en andere ict-diensten van de NTT Group; kunstmatige intelligentie, waaronder de het corevo™ foutdetectiesysteem dat AI- en IoT-technologie levert ontwikkeld door NTT voor het Internet of Things en big data.

Kubota verbetert haar wereldwijde onderneming op het gebied van onder andere landbouwmachines en watermanagement met een herstructurering van haar strategie onder de naam Global Major Brand Kubota. Het bedrijf verstrekt de ontwikkeling van landbouwtechnieken en -oplossingen, zoals het Kubota Smart Agri System dat ict-diensten levert voor verbeterd landbouwmanagement.

NTT verbetert de uitgebreide mogelijkheden met toegevoegde waarde voor klanten door te werken met partners aan de ontwikkeling van op ict gebaseerde “co-innovatie”-initiatieven. Een van de nieuwe strategische markten is landbouw, waar het samenwerkt met andere bedrijven, waaronder in het NTT Group Crossing project.

NTT Com helpt klanten met de digitale transformatie van hun bedrijfsactiviteiten. In het bijzonder optimaliseert NTT Com zijn ict-omgevingen met innovatieve oplossingen die wereldwijde diensten als cloud, colocatie, netwerken, applicaties, beveiliging en managed ict naadloos integreren.

Over Kubota Corporation

Kubota Corporation (TSE:6326) is een van de toonaangevende producenten in Japan van een uitgebreide reeks machines en andere producten voor industrie en consumenten. Sinds 1890 heeft Kubota Corporation diverse producten aangeboden waaronder voor boerderijen, motoren, bouwmachines, elektronische apparaten, producten voor buizen, milieugerelateerde producten en sociale infrastructurele producten om bij te dragen aan een verbetering van mens en maatschappij. Met een breed aanbod van producten en zijn unieke uitgebreide sterkte is Kubota Corporation actief in meer dan 110 landen en streeft naar het oplossen van wereldwijde problemen op het gebied van voedsel, water en het milieu, die onontbeerlijk zijn voor de mens.
Bezoek  http://www.kubota-global.net/index.html voor het laatste nieuws en meer informatie.

Over Nippon Telegraph and Telephone Corporation

NTT Group levert geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen voor netwerken, softwarecommunicatie en cloudcomputing die bedrijven, overheden en gemeenschappen over de hele wereld ondersteunen.
NTT Group zal handige, verrijkende en betrouwbare diensten aanbieden aan supportklanten als een “value partner” waarvoor zijn klanten blijven kiezen. Vandaag de dag vertrouwt 80% van de Fortune 100-bedrijven op NTT Group als hun zakenpartner. NTT Group maakt een jaarlijkse omzet van $ 105 miljard, heeft meer dan 233 datacenters en meer dan 240.000 medewerkers verspreid over 88 landen.
www.ntt.co.jp | NTT Group@Twitter | NTT Group@Facebook | NTTGroup@Instagram | NTT Group@LinkedIn

Over NTT Communications Corporation

NTT Communications levert adviesdiensten, architectuur, beveiliging en cloud-diensten om de informatie- en communicatietechnologie (ICT) van bedrijven te optimaliseren. Dit aanbod wordt ondersteund door de wereldwijde infrastructuur van het bedrijf, waaronder het toonaangevende wereldwijde tier-1 IP-netwerk, het Arcstar Universal One™ VPN-netwerk, dat wereldwijd 196 landen/regio’s en 140 beveiligde datacenters bereikt. Oplossingen van NTT Communications gebruiken de wereldwijde hulpbronnen van de bedrijven van de NTT Group, waaronder Dimension Data, NTT DOCOMO en NTT DATA.
www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Kubota Corporation
Public Relations Office
Tel: +81 6 6648 2389
of
Kubota Corporation
Public Relations Office in Tokio
Tel: +81 3 3245 3052
of
Nippon Telegraph and Telephone Corporation
Public Relations
Tel: +81 3 5205 5550
of
NTT Communications Corporation
Public Relations
Corporate Planning
Tel: +81 3 6700 4010

Check out our twitter: @NewsNovumpr