11:41 uur 07-06-2016

whiteCryption bundelt krachten met Aexus om commerciële groei te stimuleren in Midden- en Noord-Europa

SUNNYVALE, Californië (VS)–(BUSINESS WIRE)– whiteCryption, een Intertrust-bedrijf dat gespecialiseerd is in geavanceerde beveiligingsoplossingen voor applicaties, en Aexus, een bedrijf dat zich richt op de verkoop van software in met name Midden- en Noord-Europa, kondigden vandaag aan dat ze hun krachten zullen bundelen om de verkoopmarkt van whiteCryption uit te breiden naar met name de Benelux en Scandinavische regio’s, evenals Duitsland.

Aexus zal een lokale verkoopstructuur bieden om de rechtstreekse verkoopactiviteiten voor de whiteCryption Cryptanium-productsuite te kunnen faciliteren en uitbreiden. Deze suite biedt ‘s werelds meest geavanceerde code-obfuscatie- en white-boxcrypto-technologieën voor app-veiligheid. whiteCryption beschermt apps die gevoelige informatie bevatten en kan aanvallen op apps blokkeren. whiteCryption beschermt bekende mediaspelers, smartcar-apps en gezondheidsapps, en de toepassing ervan is oneindig. Nu Internet of Things (IoT)-apparaten enorm populair zijn, wordt whiteCryption heel snel de standaardbescherming tegen het hacken van apps.

Aexus heeft een uitgebreid klantennetwerk van hoogwaardige kwaliteit opgebouwd, verspreid over verschillende belangrijke ondernemingen in Noord-Europa, met name in de telecom-, uitgeverij- en media-, financiële, overheids-, cloud-, en industrie- en infrastructuursegmenten.

“whiteCryption is tegenwoordig in grote delen van de wereld toonaangevend in de industrie wat betreft app-beveiliging”, aldus Chris Gerretsen, algemeen directeur van Aexus. “We kijken ernaar uit om hun verkoopinspanningen te versterken – van de eerste introductie tot de afronding – in onze regio.”

“We zijn blij dat we onze verkoopcapaciteit via Aexus kunnen uitbreiden naar belangrijke Europese regio’s”, zei Thorsten Held, directeur, whiteCryption. “Met de superieure vaardigheden van Aexus in combinatie met het feit dat ons product een van de beste manieren is om gevoelige data in apps te beschermen, is dit een perfecte ‘go-to’-markt in deze belangrijke landen.”

whiteCryption zal z’n Code Protection- en Secure Key Box-technologieën showcasen tijdens de Infosecurity Europe 2016-conferentie, 7-9 juni, Olympia, Londen, bij stand G180 in het U.S. Pavilion. Verder zal directeur Thorsten Held een presentatie geven over “Het beschermen van de altijd verbonden wereld”, op woensdag 8 juni in het Technology Showcase Theater.

Over whiteCryption

whiteCryption® is een toonaangevende aanbieder van softwarecode-bescherming en white-box-cryptografieproducten. whiteCryption, een Intertrust-company, levert z’n gepatenteerde technologieën aan ‘s werelds grootste software-, hardware- en contentbedrijven in de entertainment-, automobiel-, IoT-, gezondheids- en financiële industrieën. whiteCryption Cryptanium™-beveiligingsoplossingen beschermen mobiele apps, desktopapplicaties, firmware en geïntegreerde applicaties, en zijn beschikbaar voor alle gangbare platforms, waaronder Android, iOS, Windows, OSX en Linux, evenals geïntegreerde systemen. Ga naar www.whitecryption.com.

Over Aexus

Aexus is een verkooporganisatie bestaande uit 27 mensen, die werd opgericht in 2000. Het bedrijf helpt IT-bedrijven en softwareleveranciers bij het uitvoeren van activiteiten op het gebied van verkoop en commerciële ontwikkeling in de Benelux, Scandinavië en Duitsland. Ga voor meer informatie over Aexus naar aexus.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

whiteCryption Contactpersoon
Barry Strauss, +1 408-616-1611
barrys@whitecryption.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr