09:23 uur 07-06-2016

Andersen Global neemt eerste stappen voor uitbreiding in Canada

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt bekend dat we nu samenwerken met SdM Chartered Professional Accountants, Inc. in Canada. SdM is het eerste van verscheidene bedrijven die naar verwachting deze eerste stap in de richting van een meer formele partnerschap met Andersen Global gaan nemen via een samenwerkingsovereenkomst. Hoewel SdM geen volledige dochter wordt, gaat het samenwerken met Andersen Tax in de VS en andere dochters van Andersen Global overal ter wereld om hun cliënten best-in-class dienstverlening aan te bieden.

“SdM is een typisch voorbeeld van de ‘Andersen’ kwaliteiten waar we naar op zoek zijn in onze collega’s en we zien ernaar uit om nauwer met hen samen te werken en te voldoen aan de wensen van onze klanten in Canada,” aldus Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax.

Simon Davari, mede-oprichter van SdM stelde: “We hebben de laatste paar jaar met Andersen Tax samengewerkt en dit is de logische volgende stap voor zowel onze relatie met Andersen Tax als onze groei als bedrijf.”

SdM, gevestigd in Montreal, Quebec, biedt een breed spectrum aan diensten waaronder belasting, advies, en internationale belasting met de nadruk op de unieke behoeften van multinationals en groeiende bedrijven. SdM streeft naar uitmuntendheid in het leveren van oplossingen toegesneden op de unieke behoeften en het bedrijfsmodel van de cliënt. Het SdM-team wordt geleid door partners Simon Davari, Sanaz Moshaver en Patrick Coutu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, +1-415-764-2700
AndersenTax.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr