09:10 uur 31-05-2016

Clientron lanceert Bello650 – nieuwe multifunctionele reeks afrekensystemen

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Clientron Corp., internationaal aanbieder van afrekensystemen, thin client en ingebouwde systemen, heeft vandaag de lancering van zijn serie Bello650 aangekondigd. Deze nieuwe lijn alles-in-een-afrekensystemen heeft een uniek en slank ontwerp met een aanraakscherm van 15 bij 15,6 inch zonder gegroefde rand. Met zijn innovatieve ontwerp voor optionele tweevoudige klantschermen verbetert de reeks de klantervaring. Bello650 is gericht op optimalisatie en groei van bedrijven in de detailhandel en horeca.

Bello650, met geavanceerd design en gebruiksgemak, heeft een solide aluminium omkadering voor betere warmteafvoer en IP64-frontpanelbescherming tegen water en stof. Het multifunctionele afrekensysteem maakt met zijn gestroomlijnde capaciteiten dankbaar gebruik van de nieuwste processortechnologie van Intel, voor superieure productprestaties en een optimale levensloop van het product.

 

Clientron Launches New Multi-Functional POS Bello650 Series

 

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Clientron Corp., a global leading provider of POS, Thin Client and embedded systems, announced the launch of the Bello650 series, a new lineup of all-in-one POS terminals, featuring unique & sleek design with 15” / 15.6” bezel-free touch screen and offering t he innovative design of optional dual customer displays for improving the customer experience. The Bello650 POS series is aimed at retail and hospitality industries for optimizing store management and expanding business.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=51349421&lang=en

Featuring ease of use and advanced design, the Bello650 is designed with solid aluminum enclosure for better heat dissipation, and offers IP64 water & dust-proof front panel protection. With streamlined capability and innovation, the multi-functional POS terminal Bello650 series takes advantage of latest Intel® processor technology for superior product performance and optimal product lifecycle.

In addition, the Bello650 series offers easy maintenance and installation of key components and provides rich I/O ports, and optional built-in peripherals enabling flexibility for users in a variety of POS applications. The POS peripheral options include MSR, iButton, smart card reader, RFID reader, fingerprint reader and barcode scanner. Moreover, its smart mechanical design supports attached VFD and 8”/10” customer displays for the most demanding hospitality and retail environments.

The Bello650 samples are available now. For more products information, you can visit Clientron website: www.clientron.com or visit Clientron at TWTC Nangang Exhibition Hall, Booth L1102, Computex Taipei 2016.

About Clientron

Clientron was founded in 1983. The company is dedicated in providing global intelligent solutions to our clients. With design, manufacturing and service abilities, Clientron offers high-quality and high-performance computing platforms including Thin Client, POS and Intelligent Systems. We commit to continuously provide better IoT client solutions and services for our partners and customers to build an intelligent e-World. Visit us at www.clientron.com .

Contacts

Clientron Corp.
Joan Chuang, 886-2-26987068
joan_chuang@clientron.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr