15:17 uur 26-05-2016

Sigma Systems sleept tweede Business Innovation Award op rij in de wacht

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Sigma Systems, de snelste weg naar de creatie, levering en verkoop van digitale producten en diensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het voor het tweede jaar op rij de Global Telecoms Business Innovation Award heeft gewonnen. De prijs eert de innovatiefste projecten van netwerkexploitanten en verkopers uit de telecom van het voorbije jaar.

Sigma is bekroond voor zijn succesvolle implementatie van een catalogus bij Orange Belgium, de op één na grootste mobielenetwerkexploitant van België. Door snelle groei liep Orange Belgium vast in dubbele productdata binnen afzonderlijke systemen, fouten in de prijsbepaling binnen verschillende kanalen en vaak voorkomende handmatige vergissingen bij de lancering van nieuwe aanbiedingen. De Belgische operator zocht daarom naar een oplossing die zijn product- en marketingteams slagvaardiger zou maken, arbeidskosten zou verlagen en snelle reacties op verschuivingen in de vraag zou faciliteren. Sigma Catalog werd verkozen als enige zakelijke catalogussoftware die snel is aan te passen aan het immer uitdijende aanbod van diensten en producten.

 

 

Sigma Systems Secures Business Innovation Award Second Year in a Row

 

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Sigma Systems, the fastest path to creating, selling and delivering digital services, announced today that it has won the Global Telecoms Business Innovation Award for the second consecutive year. This award celebrates the year’s most innovative projects between operators and vendors in the telecoms industry worldwide.

Sigma was recognized for its successful catalog deployment at Orange Belgium, Belgium’s second largest mobile operator. Due to rapid growth, Orange Belgium found itself mired with duplicate product data across its various systems, errors in pricing across different channels and intensive manual efforts in launching new offers. The Belgian operator was looking for a solution that could empower their product and marketing teams, reduce labour costs and permit for swift response to shifting consumer demand. Sigma Catalog was chosen as the only enterprise catalog software available in the market that could rapidly adapt to the company’s ever-expanding product and service offerings.

“Today, Orange Belgium enjoys increased agility, reduced costs and a single point of truth for all their product and resource data. Sigma is proud to be recognized for this joint accomplishment and we continue to work with Orange Belgium to deploy their catalog-driven CPQ system,” said Tim Spencer, Sigma’s President and CEO.

About Sigma Systems (sigma-systems.com or Twitter @SigmaSystems)

Sigma Systems is the fastest path to creating, selling and delivering digital products and services. The company’s portfolio spans enterprise-wide product & service catalog, configure price quote, order management, service provisioning and device management – all of which can be deployed in the cloud or on-premise. Sigma software is enabling product innovation and business agility at large communications, media and high-tech service providers globally.

Contacts

Sigma Systems
Noor Manji, 416-943-9696
Manager, Corporate Communications

Check out our twitter: @NewsNovumpr