12:05 uur 25-05-2016

UNITEDPRINT SE met USS op drupa 2016

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Dit jaar zal de online printer UNITEDPRINT SE, met print24.com als een van haar leidende merken, aanwezig zijn op ‘s werelds grootste beurs voor drukmedia. Op de stand van UNITEDPRINT SE op drupa zullen dit jaar alle ogen gericht zijn op de nieuwe USS-partnershops!

Ali Jason Bazooband, Chief Marketing/Innovation Officer van UNITEDPRINT SE, stelt: “Tot op heden hebben meer dan 20.000 belangstellenden zich ingeschreven voor ons partnerprogramma. We hopen nog meer mensen te bereiken met onze Unitedprint Shop Services op drupa 2016.” Door gebruik te maken van gratis mogelijkheden zoals een online shop, streeft UNITEDPRINT SE met het nieuwe partnerprogramma ernaar dat vooral lokale printers internationale web-to-print leveranciers kunnen worden. Drupa wordt van 31 mei t/m 10 juni 2016 in Düsseldorf gehouden, en de online printer kijkt ernaar uit om gasten welkom te heten bij stand E30 in hal 07a. De eerste 10 partners die zich inschrijven voor een gratis USS-partnershop op de stand krijgen een startsaldo voor drukwerk ter waarde van 100 €. Gïnteresseerden kunnen zich eerst inschrijven voor het partnerprogramma opwww.unitedprintshopservices.com/ en de aanbiedingen en de presentatie van het moderne shopsysteem bekijken in de USS-Demo-Shop.

Unitedprint Shop Services (USS) is een UNITEDPRINT SE merk en is samen met haar merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) een van de wereldleiders in online afdrukken. Het bedrijf voorziet haar klanten van klassieke drukproducten zoals pamfletten, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, naast hoogwaardige producten uit de textieldruk-, fotoafdruk-, grootformaatdruk- en gastronomiesector. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen: Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr