08:37 uur 23-05-2016

Zelfs nog kortere levertijden voor print24.com

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printshop UNITEDPRINT SE, met haar bekendste merk print24,com, verkort de levertijden van veel van haar topsellers, waaronder pamfletten, visitekaartjes en briefpapier!

Met kortere levertijden voor topsellers met standaard levering speelt print24.com in op de vraag van de klant – pamfletten, visitekaartjes, briefpapier en vele andere producten worden tot 1 dag eerder geleverd. Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Marketing/Innovation bij print24.com, stelt: “Alle kosten die bespaard worden door het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen worden meteen doorgespeeld aan onze klanten. Dankzij de lagere standaard levertijden kunnen klanten die niet bestellen met de express of prioritaire leveropties genieten van onze razendsnelle levertijden met de gebruikelijke topkwaliteit!” De zogenaamde topsellers zijn populaire printproducten en producten uit de reclame-apparatuurcategorie die de online printer voornamelijk levert aan grote bedrijven en resellers, maar ook particulieren.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als één van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr