08:54 uur 17-05-2016

SureScan™ Corporation, maker van X1000 explosievendetector voor baggage, benoemt John Percival tot nieuwe president

BINGHAMTON, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– SureScan™ Corporation, een opkomende leider in geavanceerde technologie en productie voor de binnenlandse veiligheid, heeft vandaag bekendgemaakt dat John Percival is benoemd tot president. Hij vervangt daarmee LeeAnn Levesque, die onlangs het bedrijf verliet om andere kansen na te jagen. Percival is verantwoordelijk voor de algehele activiteiten van SureScan rond het ontwerp, de productie en de verkoop van de x1000, een CT-systeem voor de directe detectie van explosieven in vliegtuigbagage.

“Ik vind het geweldig om SureScans transitie van prototypeproductie naar volumeproductie, implementatie en installatie te leiden en SureScan zodoende aan een leidende positie op de internationale markt te helpen. Het ontwerp van de SureScan x1000 zorgt voor efficiënte bagagecontrole en levert vliegveldbeveiligers de voordelen van geavanceerde detectie met meerdere energiebronnen op, maar zorgt ook voor lagere kosten”, zei John Percival, president van SureScan. “Levesque was van cruciaal belang bij het informeren van de markt over de voordelen van de x1000 en we wensen haar blijvend succes.”

 

 

SureScan™ Corporation, Manufacturer of the x1000 Explosive Detection Checked Baggage Screening Solution, Appoints New President, John Percival

 

BINGHAMTON, N.Y.–(BUSINESS WIRE)– SureScan™ Corporation, an emerging leader bringing advanced technology and manufacturing to the homeland security marketplace, today announced that John Percival has been named President, replacing LeeAnn Levesque, who has recently left the company to pursue other opportunities. Mr. Percival will be responsible for SureScan’s overall operations, design, manufacture and sale of SureScan’s x1000 computed tomography (CT) explosive detection checked baggage screening solution effective immediately.

“I am excited to lead SureScan’s transition from prototype manufacturing to volume production, deployment and installation, advancing SureScan to a leadership position in the global marketplace. The SureScan x1000 design delivers efficient baggage screening and brings the benefits of multi-energy advanced detection and lower cost of ownership to airport security customers.” said John Percival, President, SureScan. “Ms. Levesque was instrumental in educating the market on the benefits of the x1000 and we wish her continued success”.

Mr. Percival, joined SureScan earlier this year as the Vice President of Engineering, and brings over 34 years of experience in CT product development. His extensive knowledge in all aspects of the technology uniquely positions him to lead SureScan in this phase of its growth.

To learn more about the SureScan x1000 visit us at www.surescaneds.com.

About SureScan™ Corporation

SureScan Corporation is an emerging leader in explosives detection servicing the U.S. and international markets with corporate offices in Binghamton, NY. SureScan is dedicated to developing and manufacturing solutions to enhance national and international security by combining advanced technology with world-class production and value engineering expertise. SureScan is the developer and manufacturer of the x1000 TSA Certified and ECAC EDS Std 3 system, designed for high speed screening of baggage and packages.

Focusing on the needs of stakeholders in the homeland security marketplace, SureScan strives to provide effective and economical solutions, knowing critical security issues must be addressed without dismissing financial realities. This pragmatic approach results in solutions that are efficient, cost-effective and meet rigorous detection and quality standards.

Contacts

SureScan Corporation
Susan Cooper, +1 973-830-6798
Susan.cooper@surescaneds.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr