12:25 uur 12-05-2016

Borden en steigerdoeken nu verkrijgbaar in XXL formaten op print24.com

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printshop UNITEDPRINT SE, met een van haar bekendste merken print24.com, biedt nu steigerdoeken en borden in XXL formaten aan haar klanten. Blockout spandoeken gemaakt van scheurvaste, ondoorzichtige polyester stof zijn nu ook verkrijgbaar.

Deze nieuwe formaten zullen in het bijzonder klanten aanspreken die veel belang hechten aan grootformaat reclame: “Vanwege hun omvang moesten steigerdoeken en borden in deze afmetingen vrijwel uitsluitend offline worden besteld van lokale leveranciers, met behulp van conventionele middelen. Daarom zijn we nu met ons online aanbod een van de pioniers vanEuropa als het gaat om extra grote formaten”, aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Marketing/Innovatie bij print24.com. “De borden gemaakt van Alu-Dibond en helder acryl perspex met afmetingen tot 1,5 x 3 meter, zijn bijvoorbeeld ideaal voor extra grote bedrijfsborden, terwijl de steigerdoeken van maximaal 3 x 10 meter perfect zijn voor reclame op gevels.” Alle borden en steigerdoeken in alle formaten en materialen, zoals PVC, mesh of helder acryl perspex, kunnen besteld worden vanaf slechts één stuk. Dankzij de snelle levertijden zijn de items in een mum van tijd klaar voor hun grootschalige doel!

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

De originele brontaaltekst van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr