08:55 uur 11-05-2016

SapientNitro uitgeroepen tot Adobe Marketing Cloud EMEA Growth Partner of the Year

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SapientNitro, een leider als het gaat om het helpen van klanten hun bedrijf opnieuw uit te vinden in het tijdperk van de klant, heeft aangekondigd dat het is uitgeroepen tot ‘Adobe Marketing Cloud EMEA Growth Partner of the Year’ door de toonaangevende leverancier van digitale marketing- en media-oplossingen, Adobe. De prijs, die vandaag werd gepresenteerd op de Summit EMEA Partner Day van Adobe, erkent SapientNitro, onderdeel van het digitale transformatieplatform Publicis.Sapient, als een top-presterende partner en viert de buitengewone groei van het bureau in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in het afgelopen jaar.

“Wanneer merken de nieuw verbonden klant proberen aan te trekken en te bedienen, moeten ze eerst hun bedrijf opnieuw uitvinden om te kunnen concurreren in het digitale tijdperk,” aldus Nigel Vaz, Global Chief Strategy Officer en EMEA Senior Vice President en Managing Director, SapientNitro. “In Adobe hebben we een echte partner gevonden die onze klanten in EMEA en daarbuiten helpen bij het oppakken van kansen en aanpakken van uitdagingen in dit steeds veranderende digitale landschap.”

SapientNitro en Adobe zijn sinds 2010 een partnerschap aangegaan om een aantal van de meest complexe en impactvolle oplossingen voor klanten te ontwikkelen in de meest diverse industrieën. Hun uitgebreide samenwerking omvat langetermijnverplichtingen met dergelijke blue chip bedrijven als The Royal Bank of Scotland (RBS), Unilever en Save the Children UK. De oplossingen geleverd aan deze en vele andere wereldwijde klanten hebben geleid tot een betere interactie met de klant en loyaliteit in verschillende kanalen, versnelde marktintroductietijd en verbeterde operationele efficiëntie.

“SapientNitro’s kerncompetenties in analyse, technologie en creativiteit zijn de perfecte aanvulling op het uitgebreide platform van Adobe in de Adobe Marketing Cloud – en dit samenwerkingsverband stuurt de transformationele verandering aan voor merken in elke branche in EMEA,” verklaarde Mark Zablan, president Adobe EMEA. “We zijn verheugd om SapientNitro te erkennen als onze Adobe Marketing Cloud EMEA Growth Partner of the Year en kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking in deze markten en andere rond de wereld.”

De erkenning van SapientNitro als Marketing Cloud Growth Partner of the Year voor EMEA breidt de vele prestaties van het agentschap bij Adobe uit. Het bureau werd uitgeroepen tot Adobe’s Global Digital Marketing Partner of the Year in 2013 en 2012, alsook tot European Partner of the Year in 2011 en Global Partner of the Year in 2010.

Bovendien werd Publicis Groupe, dat Publicis.Sapient en haar digitale bureaus SapientNitro, DigitasLBi en Razorfish omvat, uitgeroepen tot de Digital Marketing Partner of the Year van Adobe in het jaar 2015. De prijs is een erkenning van de unieke en langdurige relatie tussen Publicis Groupe en Adobe, met inbegrip van de lancering in 2014 van het Always-On-platform – een vooruitgang in data en door technologie ondersteunde marketing.

Over SapientNitro

SapientNitro®, onderdeel van het Publicis.Sapient platform, is een nieuw soort bureau dat het vertellen van verhalen in een altijd verbonden wereld herdefinieert. We veranderen de manier waarop onze klanten contact maken met de verbonden consument van vandaag de dag door het op unieke wijze creëren van geïntegreerde, meeslepende verhalen in merkcommunicatie, digitale engagement en omnichannel commerce. We noemen het onze Storyscaping®-aanpak, waar kunst en verbeelding het vermogen en de omvang van systeemdenken ontmoeten. SapientNitro’s unieke combinatie van creatieve, merk- en technologische expertise resulteert in één wereldwijd team dat samenwerkt binnen verschillende disciplines, perspectieven en continenten om te zorgen voor ingrijpend succes voor onze Global 1000-klanten, zoals FIAT Chrysler Automobiles, The Coca-Cola Company, Lufthansa, Target en Vodafone, in 31 steden in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Ga voor meer informatie naar www.sapientnitro.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SapientNitro
Craig Smith, +44 207 953 3448
+44 7554 000820 (mobiel)
craig.smith@sapientnitro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr