07:38 uur 04-05-2016

CTS Engines uitgeroepen tot Boeings ‘leverancier van het jaar’ 2015

FORT LAUDERDALE, Florida–(BUSINESS WIRE)– CTS Engines, de mondiale leider op het gebied van onderhoudsdiensten voor motoren, heeft vandaag bekend gemaakt dat het is uitgeroepen tot Boeings ‘leverancier van het jaar’ 2015 in the de categorie Support & Services voor zijn ondersteuning van de revisie van CF6-motoren van de vloot E-4B’s van de Amerikaanse luchtmacht.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht:http://www.businesswire.com/news/home/20160503007089/nl/

CTS Engines Team Accepts 2015 Supplier of the Year Award From left to right: Paul Pasquier, Boeing V ... CTS Engines Team Accepts 2015 Supplier of the Year Award From left to right: Paul Pasquier, Boeing Vice President, Global Technology and Supplier Management, Engineering, Test & Technology; Jack House, Boeing Vice President, Supplier Management, Defense, Space & Security; Vesa Paukkeri, President and COO, CTS Engines; Kent Fisher, Boeing Vice President and General Manager, Supplier Management, Commercial Airplanes; James Green, VP of Sales and Customer Service, CTS Engines; Joan Robinson-Berry, Boeing Vice President, Supplier Management, Shared Services Group; Jana Neff; Brian Neff, CEO, CTS Engines; Pat Shanahan, Boeing Senior Vice President, Supply Chain & Operations (Photo: Business Wire)

“We zijn ongelofelijk trots dat we deze prijs voor zo’n gerenommeerde klant hebben ontvangen,” zei Brian Neff, de Chief Executive Officer van CTS. “Bij CTS zijn we ons allemaal bewust van de betekenis van deze prijs van Boeing en het cruciale belang van de onderliggende missie van de klant. Het is een grote eer om deze prijs te ontvangen, en een erkenning van het voortreffelijke aanbod van CTS op de markt voor motoren.”

CTS Engines is een van 12 bedrijven die een van de jaarlijkse prijzen heeft ontvangen. In 2015 heeft Boeing 62 miljard dollar besteed bij meer dan 13.000 leveranciers in 47 landen. Componenten en samenstellingen vormen 65 procent van de kosten van Boeing-producten.

Gevestigd in Fort Lauderdale is CTS Engines de wereldleider op het gebied van motoronderhoud; het reviseert de motoren van de CF6-50, CF6-80A, CF6-80C en PW2000 in de onderhoudsgebouwen in Fort Lauderdale van 6500 vierkante meter. Op zijn 155.000 lb f testbasis in Jupiter, Florida, voert het bedrijf ook return-to-servicetests uit, evenals OEM-ontwikkelingstests voor nieuwe motortechnologieën. Ga voor meer informatie naar www.ctsengines.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CTS Engines
Alejandra Meza, 954-889-0640

Check out our twitter: @NewsNovumpr