08:41 uur 02-05-2016

Jaarverslag 2015 gepubliceerd voor Pacific Life Funding, LLC

KAAIMANEILANDEN–(BUSINESS WIRE)– Pacific Life Funding, LLC heeft haar jaarverslag 2015 op haar website geplaatst opwww.PacificLifeFunding.com/AnnualReports.

Dit persbericht is niet bedoeld als en vormt geen aanbieding, verzoek, aansporing, uitnodiging of verplichting om effecten van Pacific Life Funding, LLC te kopen, leveren, verkopen of erop in te schrijven.

Pacific Life Funding, LLC werd in 1998 opgericht voor het uitgeven van documenten voor schulden die voorrang hebben boven andere schulden onder een Amerikaans programma met een waarde van $ 8.000.000.000. De schuldinstrumenten zijn zeker gesteld door financieringsovereenkomsten uitgegeven door Pacific Life Insurance Company. Pacific Life Funding, LLC is geen dochteronderneming van Pacific Life Insurance Company of van haar dochterondernemingen of gelieerde ondernemingen. Het gehele uitstaande aandelenkapitaal van Pacific Life Funding, LLC wordt voor liefdadigheid in trust gehouden door een niet aan Pacific Life Insurance Company gelieerde onderneming. De thuislidstaat van Pacific Life Funding, LLC voor doelen van de EU-richtlijn Prospectus en Transparantie is Nederland. Ga voor aanvullende informatie betreffende Pacific Life Funding, LLC naar www.PacificLifeFunding.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pacific Life Funding, LLC
Marisa Schaeffer, +1 (949) 219-3243
Marisa.Schaeffer@PacificLife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr