13:08 uur 29-04-2016

YuppTV voegt Star Plus en Life OK toe aan hun totale premiumaanbod in Hindi!

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– YuppTV, wereldwijd de grootste aanbieder van over-the-top (OTT)-televisiediensten voor het Zuid-Aziatische content, heeft twee premium entertainmentkanalen in Hindi – Star Plus en Life OK – beschikbaar gesteld voor haar gebruikers in het VK, de EU, het Midden-Oosten, Maleisië en Nieuw-Zeeland. Deze laatste maatregel van YuppTV zal gebruikers in deze regio’s zeer verheugen; zij zullen de toevoeging van de premium entertainmentkanalen in Hindi aan de YuppTV-catalogus ten zeerste verwelkomen.

In zijn toespraak tijdens de lancering zei de heer Uday Reddy, CEO en oprichter van YuppTV, : “Zowel Star TV als Life OK zijn bijzonder populair bij de digitale kijkers van het land vanwege het onderscheidende aanbod van entertainmentcontent. Deze stap onderstreept YuppTV’s commitment om entertainmentcontent aan te bieden die speciaal op onze gebruikers is afgestemd en die expats de gelegenheid biedt om op elk moment en overal hun favoriete programma’s te bekijken.”

De heer Gurjeev Singh Kapoor, President van Star International zegt: “Star Network is zeer verheugd om met YuppTV samen te werken, zodat we overal en altijd onze content aan onze trouwe kijkers kunnen bieden. We kijken uit naar een productieve samenwerking.”

Als onderdeel van 21st Century Fox’s STAR India-network zijn Star Plus en Life OK televisiekanalen die algemeen entertainment uitzenden in Hindi en bevatten zij een aantal van de best bekeken primetimeshows in het land. Terwijl Life OK populaire programma’s uitzendt zoals Bahu Humaari Rajnikanth en Savdhaan India – India Fights Back, toont Star Plus shows zoalsYe Rishta Kya Kehlata Hai en Diya Aur Baati Hum die in India op grote schaal worden bekeken. YuppTV-gebruikers kunnen deze kanalen bekijken via www.yupptv.com of via de YuppTV-app op hun smart tv’s, smart blu-ray-spelers, mediaspelers voor streaming, gameconsoles, smartphones en tablets.

Over YuppTV:

YuppTV is één van ‘s werelds grootste op internet gebaseerde tv- en on-demand-dienstenaanbieders en biedt meer dan 200 televisiekanalen, 5000 films en 100 tv-shows in 12 talen. YuppTV heeft 25.000 uur entertainmentcontent in een bibliotheek gecatalogiseerd, terwijl er dagelijks 2500 uur aan nieuwe on-demand-inhoud wordt toegevoegd aan het YuppTV-platform. YuppTV is in meer dan 50 landen actief. YuppTV is op dit moment nummer 1 op het online betaal-tv-platform voor Zuid-Aziatische expats die in het buitenland woonachtig zijn. YuppTV is de meest gedownloade Indiase smart tv-app en kan pronken met 8 miljoen mobiele downloads met een gebruikersbeoordeling van 4.0.

Voor meer informatie: http://www.yupptv.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan
040-23555055

Check out our twitter: @NewsNovumpr