08:43 uur 26-04-2016

Nieuw bij Pixum: Telefoonhoesjes voor meer dan 200 smartphonemodellen.

KEULEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Telefoonhoesje met foto – veel designmogelijkheden

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160426005116/nl/

Nieuw bij Pixum: Telefoonhoesjes voor meer dan 200 smartphonemodellen. (Foto: Buisness Wire)Nieuw bij Pixum: Telefoonhoesjes voor meer dan 200 smartphonemodellen. (Foto: Buisness Wire)

Een leven zonder smartphone is bijna niet meer voor te stellen, de kleine alleskunners zijn een vast onderdeel geworden in ons dagelijks bestaan. Vaak ontbreekt echter de mogelijkheid om de smartphone te personaliseren. Pixum breidt per direct haar assortiment van smartphonehoesjes uit. Het nieuwste exemplaar, of een iets ouder model… Op www.pixum.nl kun je telefoonhoesjes in een paar gemakkelijke stappen ontwerpen met jouw foto!

Sideflip-hoesje

Het Pixum Sideflip-hoesje is een echte all-rounder. Het stevige hoesje in lederlook beschermt de smartphone helemaal rondom. Het hoesje wordt aan de zijkant afgesloten met een magneetsluiting en heeft extra credit cardvakjes. Bovendien zijn er uitsparingen voor alle belangrijke knoppen aanwezig. Het Pixum sideflip-hoesje is er al voor € 32,95.

Downflip-hoesje

Terwijl de meeste hoesjes alleen de zijkant en de achterkant van de telefoon beschermen, beschermt het Pixum Downflip-hoesje de gehele telefoon. Binnen in het kunstleren hoesje is een hardcase geintergreerd, waar de telefoon in vastgeklemd wordt. Het downflip-hoesje is verkrijgbaar voor € 29,95.

Toughcase-hoesje

Sport- en outdoorliefhebbers kunnen over een Pixum Toughcase-hoesje nadenken. Het toughcase-hoesje biedt de hoogstmogelijke bescherming; de buitenkant is van een kras- en stootvast materiaal met hoogwaardige fotoprint en de binnenkant is van zwarte schokbestendige siliconen. Toughcase-hoesjes zijn te bestellen voor € 29,95.

Siliconen-hoesje

Ook met het Pixum siliconen-hoesje is de smartphone beschermd tegen trillingen. Tegelijkertijd zorgt het ruwe siliconen oppervlakte voor een goede grip, wat voorkomt dat de telefoon uit de hand kan glijden en daardoor op de grond valt. Zo is de smartphone ook met klamme handen, of bij het sporten goed te bedienen. Siliconen-hoesjes zijn verkrijgbaar voor € 19,99.

Hardcase-hoesje

Het laatste nieuwe model in ons assortiment is het Pixum hardcase-hoesje. Het Pixum hardcase-hoesje wordt vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardige kunststof dat de achterkant en zijdes van de smartphone compleet bedekt. Door de uitsparingen blijven knoppen en sensoren vrij, waardoor de werking van de smartphone niet beperkt wordt. Hardcase-hoesjes kun je bestellen voor € 19,99.

Premium-hoesje

De klassieker van Pixum is het premium-hoesje, beschikbaar voor Apple iPhones en Samsung Galaxy telefoons. Het premium-hoesje wordt helemaal rondom met bedrukt met briljante kleuren en geweldige fotokwaliteit. Dit hoesje maakt van je iPhone of Galaxy een echt prachtig accessoire. Premium-hoesjes zijn verkrijgbaar voor € 24,99.

Meer informatie onder (Nederland):  www.pixum.nl/hoesjes/telefoonhoesjes

Meer informatie onder (België):  nl.pixum.be/hoesjes/telefoonhoesjes

Contacts

Pixum perskantoor
Boris Schrijver
+49 22 3688 6317
presse@pixum.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr