14:09 uur 22-04-2016

Imprivata stimuleert ziekenhuizen de pager af te danken

LEXINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Imprivata® (NYSE: IMPR), het bedrijf voor IT-beveiligingsdiensten voor de gezondheidszorg, lanceerde vandaag de sociale mediacampagne, #DitchPageBoy, waarbij het de risico’s in de schijnwerpers wil zetten door op pagers te vertrouwen in de communicatie binnen een ziekenhuis. Zij doet dit door middel van een reeks video’s in een humoristische benadering waarin Page Boy, een verveelde, storende en efficiënte sidekick, verschillende problemen veroorzaakt voor de zorgverleners en hun patiënten. Imprivata laat op grappige wijze zien hoe absurd het is om de overbodige pager nog in 2106 te gebruiken.

De #DitchPageBoy video’s kunt u bekijken op: https://www.imprivata.com/Meet-Page-Boy.

Voor meer informatie over de campagne kunt u hier terecht: https://www.imprivata.com/Ditch-Page-Boy.

Ga naar privata op Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, en YouTube, en deel de Page Boy video’s met de hashtag #DitchPageBoy.

“Artsen en verplegers zijn de laatste beroepen in de wereld die in hun dagelijks werk nog steeds op hun pager vertrouwen. Sinds de opkomst van de digitale communicatie meer dan tien jaar geleden, is het tijd dat net als fax machines, pagers verdwijnen, vooral in omgevingen waar naadloze real-time communicatie wordt vereist, zoals in ziekenhuizen,” aldus Ed Gaudet, General Manager van Imprivata Cortext Products Group. “Het aantal ziekenhuizen dat nog altijd op pagers vertrouwt is onvoorstelbaar, en eerlijk gezegd, het is angstaanjagend dat iemands leven nog altijd in handen kan zijn van 50-jaar oude technologie en werkstromen die uit de tijd zijn.”

Een recente studie, uitgevoerd door het Ponemon-instituut, toonde dat leveranciers vanwege inefficiënte communicatie veroorzaakt door pagers, gemiddeld 35 minuten van hun dienst verdoen aan werkstromen, zoals opnames, overplaatsingen, en noodhulpcoördinatie. Een dergelijke verspilling van tijd betekent een jaarlijks verlies van ongeveer $1,75 miljoen in elk ziekenhuis in de V.S., en ruim $11 miljard in de hele sector. Imprivata Cortext is het platform voor veilige communicatie dat door KLAS is benoemd als 2015/2016 Leider in de categorie van veilige berichtenuitwisseling, en van de American Hospital Association een erkenning voor veilige berichtenuitwisseling heeft gekregen. Het platform stelt werkers in de gezondheidszorg in staat om snel en eenvoudig met hun mobiele apparaat, tablet of desktopcomputer, de zorg te coördineren tussen gemeenschappen en vele verwante sites.

Over Imprivata
Imprivata® (NYSE: IMPR), het bedrijf voor IT-beveiligingsoplossingen voor de gezondheidszorg, biedt gezondheidsorganisaties wereldwijd een veiligheids- en identiteitsplatform voor authenticatiebeheer, snelle toegang tot patiënteninformatie, veilige communicatie, en positieve patiëntenidentificatie. Imprivata levert zorgverleners efficiënte toegang, communicatie, en uitwisseling van gezondheidsinformatie van patiënten. Dit stelt hen in staat kritieke gevallen op te lossen en veiligheidsproblemen aan te pakken, met als resultaat een grotere productiviteit en betere patiëntenervaring. Voor meer informatie kunt u terecht op www.imprivata.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Imprivata
Mediacontacten:
John Hallock, 617-615-7712
jhallock@imprivata.com
of
Kerry Pillion, 781-761-1452
kpillion@imprivata.com
of
In vesteerderscontact:
Jeff Bray, 781-761-1417

Check out our twitter: @NewsNovumpr