12:13 uur 07-04-2016

EHL komt tegemoet aan behoeften van voedingsmiddelen- en drankenindustrie met een nieuwe Master Class in Culinary Arts

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) lanceert de Master Class in Culinary Arts, te beginnen in september 2016. De Master Class in Culinary Arts is een certificaatprogramma van 6 maanden over de geavanceerde aspecten van de culinaire kunsten bedoeld voor jonge professionals die willen werken in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, met inbegrip van modules gespecialiseerd in management of ondernemerschap.

Restaurants kunnen aantrekkelijke ondernemingen zijn voor voedingsondernemers, vooral omdat de algemene belangstelling in voeding is toegenomen en de positie geïdealiseerd wordt. Maar aangezien 1/3 van de restaurants elk jaar van eigenaar verandert en de meerderheid een financieel verlies meldt (GastroSuisse), is het verkrijgen van de nodige vaardigheden, kennis en ervaring van cruciaal belang om te slagen in deze uitdagende omgeving. Het runnen van een succesvol F&B-bedrijf is een perfect evenwicht waarvoor kennis van de industrie en technische know-how, praktijkervaring, leidinggevende vaardigheden en een professioneel netwerk vereist zijn.

“Een van de belangrijkste kenmerken van het onderwijsmodel bij Ecole hôtelière de Lausanne is de subtiele, maar kritische balans tussen technische kennis, praktische vaardigheden en ervaring uit de eerste hand. Ons doel is om een intensief programma te bieden aan jonge professionals die staan te popelen om hun loopbaan in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie te ontwikkelen of hun eigen bedrijf te starten,” aldus Fabien Fresnel, Chief Academic Officer bij EHL.

Fabien Pairon, Meilleur Ouvrier de France en hoofddocent van het EHL Master Class in Culinary Arts-programma, verklaart: “Er was een duidelijke behoefte in de markt om een allesomvattend programma te bieden ter ondersteuning van jonge F&B-ondernemers. De voedingsmiddelen- en drankensector is een opwindend gebied met veel mogelijkheden, maar het vereist specifieke vaardigheden om het bedrijf effectief te runnen.”

Klik hier voor meer informatie over hoe een succesvolle F&B-ondernemer te worden – Beschikt u over de 5 sleutels om op te vallen in het restaurant of F&B-bedrijf:

1. Kennis van de industrie
2. Praktische ervaring
3. Managementvaardigheden
4. Netwerkrelaties
5. En het belangrijkst: passie!

Over Ecole hôtelière de Lausanne (EHL)

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) is een ambassadeur voor de traditionele Zwitserse gastvrijheid en is sinds 1893 een pionier in gastvrijheidsonderwijs. Het heeft een unieke professionele gemeenschap van 25.000 gastvrijheidsmanagers gecreëerd en geïnspireerd die verenigd worden door de waarden en het erfgoed van EHL.

EHL biedt vier programma’s aan:

  • Bachelor of Science in International Hospitality Management
  • Master of Science in Global Hospitality Business
  • Executive MBA in Hospitality Administration
  • Master Class in Culinary Arts (vanaf september 2016)

EHL wordt regelmatig erkend als de beste hotelmanagementschool in de wereld. Het biedt universitaire studies aan 2.289 enthousiaste en getalenteerde studenten aan uit bijna 90 verschillende landen. EHL is lid van de EHL SA, een groep gewijd aan onderwijs in gastvrijheidsmanagement.

Voor meer informatie kunt u terecht op ehl.edu of volg ons op twitter @EHLnews

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Communication Department
Ecole hôtelière de Lausanne
Meloney Brazzola, +41 21 785 17 96
Communication@ehl.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr