07:55 uur 05-04-2016

Pacific Drilling kondigt Buitengewone Aandeelhoudersvergadering en beschikbaarheid jaarrapport 2015 aan

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn Aankondiging van een Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergadering beschikbaar is op de website www.pacificdrilling.com, in de subsectie ‘Events & Presentations’ van de sectie ‘Investor Relations’. Daarnaast wordt de Aankondiging voorafgaand aan de Buitengewone Aandeelhoudersvergadering verspreid onder bezitters van gewone aandelen van Pacific Drilling die per 18 maart 2016 als zodanig stonden geregistreerd. De vergadering heeft plaats op 2 mei 2016 om 11.30 uur (CET) in het kantoor van het bedrijf, op de Avenue de la Gare 8-10, L-1610, Luxemburg.

Het financiële jaarrapport voor het jaar dat op 31 december 2015 eindigde, dat op 1 maart 2016 met formulier 20-F is ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, is ook beschikbaar op de website van het bedrijf. Het jaarrapport staat in de subsectie ‘SEC Filings’ van de sectie ‘Investor Relations’. Aandeelhouders mogen ook een gratis papieren versie van het ingediende formulier 20-F aanvragen door een e-mail te sturen naar investor@pacificdrilling.com of te bellen naar het telefoonnummer +1 832-255-0600. Deze papieren versie bevat onder andere het volledige, geauditeerde jaarrapport van 2015.

 

Pacific Drilling Provides Notice of Extraordinary General Meeting of Shareholders and Availability of 2015 Financial Statements on Form 20-F

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Pacific Drilling S.A. (NYSE: PACD) announced today that its Notice of Extraordinary General Meeting of Shareholders is available on its website at  www.pacificdrilling.com in the “Events & Presentations” subsection of the “Investor Relations” section. In addition, the Notice is being distributed to Pacific Drilling common shareholders of record as of March 18, 2016 in advance of the Extraordinary General Meeting, which will be held on May 2, 2016, at 11:30 a.m. (Central European Time) at the company’s registered office, located at 8-10 Avenue de la Gare, L-1610 Luxembourg.

The Company’s financial statements for the year ended Dec. 31, 2015, filed on Form 20-F with the U.S. Securities and Exchange Commission on March 1, 2016, are also available on the Company’s website in the “SEC Filings” subsection of the “Investor Relations” section. Shareholders may also request a free hard copy of the filing, which includes the company’s complete 2015 audited financial statements, by emailing investor@pacificdrilling.com or by dialing +1 832-255-0600.

About Pacific Drilling

With its best-in-class drillships and highly experienced team, Pacific Drilling is committed to becoming the industry’s preferred ultra-deepwater drilling contractor. Pacific Drilling’s fleet of seven drillships represents one of the youngest and most technologically advanced fleets in the world. For more information about Pacific Drilling, including its current Fleet Status, please visit www.pacificdrilling.com.

Contacts

Pacific Drilling
John Boots, +352 26 84 57 81
Investor@pacificdrilling.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr