09:20 uur 30-03-2016

Westinghouse benoemt nieuwe CIO

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– Westinghouse Electric Company heeft vandaag de benoeming van Jeff Kubacki tot vicepresident en chief information officer (CIO) bekendgemaakt. Hij is uit hoofde van die functie verantwoordelijk voor een uiteenlopende reeks IT-initiatieven.

Jeff houdt vanuit zijn positie overzicht over het team voor informatiesystemen en operaties, met verantwoordelijkheid voor de IT-routekaart voor de lange termijn van Westinghouse.

“We zijn verheugd dat Jeff naar Westinghouse komt voor deze cruciale positie van CIO. Deze benoeming toont aan dat het bedrijf zich blijft richten op de rol van technologie als drijvende kracht achter vernieuwing”, zei Steve Hamilton, Westinghouse’ senior vicepresident voor Kwaliteit, Milieu, Gezondheid en Veiligheid.

 

 

Westinghouse Appoints New Chief Information Officer

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– Westinghouse Electric Company today announced the appointment of Jeff Kubacki as vice president and chief information officer (CIO), responsible for delivering a broad range of global information technology initiatives.

In his role, Jeff will assume oversight of the Information Systems team and operations, with responsibility for Westinghouse’s long-term information technology roadmap.

“We are delighted that Jeff has joined Westinghouse in this crucial position of CIO. This appointment demonstrates the company’s continued focus on the strategic global role of technology as a driver of innovation,” said Steve Hamilton, Westinghouse’s senior vice president, Quality, Environment, Health and Safety.

Kubacki joins Westinghouse with more than 30 years of experience and is a recognized leader in information technology, data security, and business operations. He was most recently the senior vice president & CIO responsible for the IT and Corporate Supply Chain Management organizations for ATK, a global $5.3 billion aerospace, defense and outdoor sports and recreation company. Jeff led the transformation of IT from a tactical organization to strategic business partners while serving as an instrumental contributor to the overall business strategy and leadership team.

Kubacki will assume his new role at Westinghouse on April 4, 2016, reporting to Hamilton and will be based at the corporate headquarters in Cranberry Township.

To learn more about Westinghouse Electric Company and our 130-year history of innovation visit www.westinghousenuclear.com.

Contacts

Westinghouse Electric Company
Courtney Boone, +1-412-374- 2707
Director, Press Relations and Public Affairs
booneca@westinghouse.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr