14:37 uur 29-03-2016

ARCHI-DEPOT-museum wordt geopend in Warehouse TERRADA in Tennoz, Tokio

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Warehouse TERRADA (Shinagawa, Tokio / CEO: Yoshihisa Nakano) en ARCHI DEPOT CORPORATION (vertegenwoordigend directeur: Yasuyuki Miyake) zijn verheugd de opening in het voorjaar van 2016 van het ARCHI-DEPOT-museum aan te kondigen (hierna ARCHI-DEPOT), dat het doel nastreeft om Japanse architectonische cultuur te verspreiden, in het bijzonder architectonische modellen.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160329005035/nl/

ARCHI-DEPOT image (Graphic: Business Wire)ARCHI-DEPOT image (Graphic: Business Wire)

ARCHI-DEPOT is een museum met een uniek concept van “bewaren en conserveren van modellen onder de beste omstandigheden en deze tegelijkertijd tentoonstellen”. Het voorstel kwam van ARCHI DEPOT CORPORATION, een associatie voor het beheer van ARCHI-DEPOT, en gerealiseerd door Warehouse TERRADA, een bedrijf in Japan dat magazijnen levert voor specialistische voorwerpen. Japanse architectuur ontvangt de aandacht van de wereld omdat ze de hoogste kwaliteit hebben zowel qua ontwerp als qua techniek. Architectuurmodellen worden recentelijk behandeld en gewaardeerd als significante archieven die Japanse architectonische cultuur doorgeven aan de volgende generatie, en ook als kunstwerken. Bij ARCHI-DEPOT zullen we architectuurmodellen verspreiden die zijn ontworpen door invloedrijke Japanse architecten waaronder Kengo Kuma, Riken Yamamoto en Shigeru Ban aan studenten, experts, en bezoekers uit het buitenland. Bovendien werken we aan het educatie door regelmatige activiteiten te organiseren zoals speciale tentoonstellingen en evenementen, waar mensen, waaronder kinderen, architectonische cultuur kunnen bewonderen. Door diverse activiteiten gerelateerd aan architectuurmodellen, hebben Warehouse TERRADA en ARCHI DEPOT CORPORATION het doel om Japanse architectonische cultuur te ontwikkelen en te archiveren.

[Museumoverzicht]

Openingstijden: Dinsdag – zondag, 10:00 – 18:00 uur
Maandag gesloten (gesloten op de volgende dinsdag wanneer maandag een nationale feestdag is
Toegangsprijzen: Volwassene 1.000 yen, student 500 yen (incl. belasting)
adres: Warehouse TERRADA Main Storage Center 1F, 2-6-10, Higashi-Shinagawa, Shinagawa-ku, Tokyo 140-0002, Japan
URL: http://archi-depot.com/en.html

[Het concept van het tentoonstellen van het magazijn zelf biedt een volkomen nieuwe ervaring]

ARCHI-DEPOT is een faciliteit met in totaal 116 schappen in een enorme ruimte van ongeveer 450 m 2met een plafond van 5,2 m hoog. Het is speciaal ontworpen om architectonische modellen te conserveren en tentoon te stellen. Met het concept “het magazijn zelf tentoonstellen”, bieden we een geheel nieuwe ervaring waar u verschillende modellen kunt bekijken, terwijl u een excursie maakt langs schappen van het museum. Op de schappen zullen verschillende architectuurmodellen zijn opgesteld, van studiemodellen tot definitieve modellen. Deze zijn ontworpen door internationaal gerenommeerde architecten en architectuurbureaus. Bovendien zijn er panelen op ieder schap aanwezig met de namen van de exposant en QR codes. Het scannen van deze codes stelt u in staat om gedetailleerde informatie te bekijken, zoals activiteiten van de exposant en foto’s of blauwdrukken van de architectuur, enz.

[Over ARCHI DEPOT CORPORATION]

Als een associatie die primair is opgezet voor het beheren van ARCHI-DEPOT, is het doel van ARCHI DEPOT CORPORATION het conserveren en ontwikkelen van Japanse architectonische cultuur en in het bijzonder architectonische modellen. Bovendien zullen we hun waarde voor zowel de Japanse als de internationale maatschappij uitdragen.

[Over Warehouse TERRADA]

Sinds de oprichting in 1950 heeft Warehouse TERRADA betere opslagtechnieken ingezet en het investeerderskapitaal pro-actief beïnvloed om te zorgen voor de best mogelijke omgeving voor opslag en conservatie. We breiden momenteel ons bedrijf uit en ontwikkelen het pad om de waarde van opgeslagen voorwerpen te vergroten en het door te geven aan de volgende generatie, en met het creëren van een hub voor de nieuwe cultuur door volledig gebruik te maken van onze kennis als een professionele ruimte-ontwikkelaar. Onze opslagtechnologieën voor voorwerpen die speciale expertise vereisen zoals kunstwerken, audiovisuele media en wijnen hebben een uitstekende reputatie in iedere industrie.

Kernactiviteit: Bewaring/conserveren, onroerend goed,
Vertegenwoordiger: CEO, Yoshihisa Nakano
Adres: 2-6-10 Higashi-Shinagawa, Shinagawa-ku, Tokyo 140-0002, Japan
Oprichting: oktober 1950
URL: http://www.terrada.co.jp/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

[Alleen persvoorlichting]
ARCHI DEPOT CORPORATION “ARCHI-DEPOT” Office
Yuta Tokunaga, +81-(0)70-5028-5440
info@archi-depot.com
Adres: 2-6-10 Higashi-Shinagawa, Shinagawa-ku, Tokyo 140-0002, Japan

Check out our twitter: @NewsNovumpr