14:22 uur 21-03-2016

De bestuursraad van Seychelle deelt mede dat het Dhr. Carl Palmer van al zijn verplichtingen heeft ontslagen en deze met onmiddellijke ingang heeft gereorganiseerd

SAN JUAN CAPISTRANO, Californië–(BUSINESS WIRE)– Seychelle Water Filtration Products, een DBA van Seychelle Environmental Technologies, Inc. (Seychelle of het Bedrijf) (OTCQB:SYEV), een wereldwijd leider in de ontwikkeling, montage en verkoop van draagbare waterfilterflessen heeft vandaag enkele mededelingen gedaan. Ten eerste heeft de Bestuursraad van Seychelle Dhr. Carl Palmer van al zijn operationele verplichtingen ontslagen, met onmiddellijke ingang. Dhr. Palmer blijft echter directeur. De beslissing van de Raad is het resultaat van zijn ontevredenheid met de prestaties van dhr. Palmer in het verleden op het gebied van zowel lopende operaties als klanten- en medewerkersrelaties.

Ten tweede heeft Seychelle met onmiddellijke ingang de volgende operationele wijzigingen gemaakt. Dhr. James Place is CEO en voorzitter geworden, en blijft aan als CFO en een directeur. Mevr. Elise Eggett behoudt haar posities zowel als Corporate Controller en directeur als managers van Human Relations. Bovendien zal Seychelle een nieuwe senior executive zoeken voor de dagelijkse operaties en een individu om daarin te ondersteunen. Zowel de nieuwe senior executive en Mevr. Eggett leggen verantwoordelijkheid af aan Mr. Place, als voorzitter en CEO van Seychelle. Er kunnen in de toekomst aanvullende operationele wijzigingen plaatsvinden.

Seychelle gelooft dat deze acties van de Raad het bedrijf beter in staat zullen stellen om te voldoen aan de verwachtingen van zijn klanten, de trotse reputatie van Seychelle-producten zal herstellen en uiteindelijk de waarde voor aandeelhouders van Seychelle zullen maximaliseren. Voor dit doel willen we de Raad zowel intern uitbreiden en tenminste een externe directeur hebben om het perspectief van de investeerdersgemeenschap beter te vertegenwoordigen.

Tenslotte, gebaseerd op de verkopen van de nieuwe pH20 productlijn, met zowel kruiken en flessen die de alkaliteit van kraanwater verhogen tot tussen 8,0 en 9,5 pH, met een beperkt aantal klanten, zullen we deze nieuwe productlijn agressief uitbreiden naar onze andere klanten vanwege de winstgevendheid voor het Bedrijf. Dit omvat het toevoegen van verkooppersoneel.

“Toegewijd aan het verbeteren van levenskwaliteit door de kwaliteit van ons drinkwater.”

Opmerking aan de investeerders

Dit persbericht kan forward-looking informatie bevatten over prospecten/projecties van Seychelle. Deze zijn in goed vertrouwen gebaseerd op huidige verwachtingen van het management van Seychelle. Seychelle kan de haalbaarheid van dergelijke aannames/projecties niet garanderen. Van investeerders wordt verwacht dat ze hun eigen onderzoek doen met betrekking tot Seychelle. Seychelle heeft geen verplichting om de informatie in dit persbericht te actualiseren. Voor meer informatie kunt u terecht op www.seychelle.com of bel (949) 234-1999.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seychelle Water Filtration Products
Jim Place, 949-636-0866
jimplace@sbcgloobal.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr