09:41 uur 21-03-2016

De Bank of America Corporation heeft een 8-K formulier ingediend

CHARLOTTE, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Bank of America Corporation (de “Corporation”) heeft op 18 maart 2016 een Current Report op formulier 8-K ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (“SEC”), met de aankondiging dat zijn bestuursraad de Corporation heeft geautoriseerd om $ 800 miljoen aan gewone aandelen van de Corporation terug te kopen ter compensatie van de verwatering van het aantal aandelen als gevolg van vermogenscompensatie, zoals recent toegekend aan pensioengerechtigde werknemers. Deze autorisatie komt bovenop de terugkoop van $ 4,0 miljard aan aandelen van de Corporation aangekondigd op 11 maart 2015.

Onder de reguleringen van de bestuursraad van de Federal Reserve System (“Federal Reserve”) (12 CFR 225.8(g)(2)), mag een goed gekapitaliseerde bank de Federal Reserve op de hoogte stellen van zijn bedoelingen om aanvullende kapitaaldistributies niet meer dan een procent van zijn tier 1 kapitaal te laten bedragen en die niet zijn overwogen in zijn kapitaalplan, mits de Federal Reserve geen bezwaar aantekent. De Federal Reserve heeft geen bezwaar tegen de door de Corporation voorgestelde terugkopen. De voorgestelde terugkopen zijn niet verbonden aan de 2016 Comprehensive Capital Analysis en Review Submission van de Corporation.

Het tijdstip en de exacte hoeveelheid van de terugkopen van de Corporation zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de kapitaalpositie van de Corporation, liquiditeit, financiële prestatie en alternatief gebruik van kapitaal, aandelenkoers en algemene marktomstandigheden, en kunnen te allen tijden worden onderbroken of uitgesteld. De terugkopen kunnen worden uitgevoerd door aankopen op de open markt of private transacties, inclusief Rule 10b5-1 plannen.

De Bank of America Corporation stelt alle SEC-deponeringen beschikbaar via haar website: http://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=irol-irhome.

De SEC onderhoudt een website met rapporten, proxyverklaringen en andere informatie betreffende uitgevende instellingen die elektronisch documenten bij de SEC deponeren. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen via de website van SEC op http://www.sec.gov. Een kopie van het document zal ook beschikbaar zijn op de website van het National Storage Mechanism op: http://www.morningstar.co.uk/uk/NSM.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bank of America
Michael Pressman, assistent algemeen adviseur
980-386-5083.

Check out our twitter: @NewsNovumpr