10:19 uur 17-03-2016

Papa John’s kondigt ontwikkelingsovereenkomst in Nederland aan

LOUISVILLE, Ky.–(BUSINESS WIRE)– Papa John’s zet een nieuwe stap in zijn internationale groei met de aankondiging van een ontwikkelingsovereenkomst in Nederland. Papa John’s staat wereldwijd bekend om zijn concept met betere ingrediënten voor betere pizza’s. Dankzij de ondertekening van een ontwikkelingsovereenkomst bezorgt Papa John’s ook in Nederland superieure pizza’s.

Een consortium van vijf franchisenemers van Papa John’s uit het Verenigd Koninkrijk, dat onder leiding staat van Tony Kalsi, heeft de exclusieve ontwikkelingsrechten en is voornemens in de zomer van 2016 zijn eerste Papa John’s in Nederland te openen. “We kijken ernaar uit alle Nederlanders kennis te laten maken met onze kwaliteitsingrediënten. Ons met de hand gedraaide deeg, de vers verpakte tomaten en de echte mozzarella zorgen voor een daadwerkelijk betere pizza. We verheugen ons erop jullie uit te nodigen in onze Nederlandse winkels en te laten proeven waarom betere ingrediënten zorgen voor betere pizza.”

 

 

Papa John’s Announces Development Deal in the Netherlands

 

LOUISVILLE, Ky.–(BUSINESS WIRE)– Papa John’s (NASDAQ:PZZA) continues its global growth today by announcing the signing of a restaurant development agreement in the Netherlands. Papa John’s is known worldwide for its Better Ingredients. Better Pizza. concept and will now bring Better Pizza to the Netherlands through the signing of this development deal.

A consortium of five Papa John’s franchisees in the U.K., led by Mr. Tony Kalsi, has the exclusive development rights and they plan to open their first Papa John’s in the Netherlands during the summer of 2016. Mr. Kalsi said, “We look forward to introducing everyone in the Netherlands to our quality ingredients. Our hand-tossed fresh original dough, fresh-packed tomatoes and real cheese made from mozzarella make a truly better pizza. We look forward to inviting you to visit one of our stores in the Netherlands and taste why Better Ingredients make a Better Pizza!”

“The Papa John’s brand continues to grow and we are pleased to extend our growth with our successful franchisees from the U.K. into the Netherlands,” said Tim O’Hern, Senior Vice President & Chief Development Officer of Papa John’s International, Inc. “We now have close to 4,900 restaurants in 40 countries and territories, including over 1,500 internationally, and we are very proud to add the Netherlands as our newest country.”

The Netherlands development is part of Papa John’s strategy of continued expansion in Europe. Papa John’s International has 320 restaurants in the U.K., will soon open in both Spain and France and is currently looking for potential franchisees in Belgium, Germany, Poland, and Czech Republic.

About Papa John’s
Headquartered in Louisville, Kentucky, Papa John’s International, Inc. (NASDAQ:PZZA) is the world’s third-largest pizza delivery company. For 14 of the past 16 years, consumers have rated Papa John’s No. 1 in customer satisfaction among all national pizza chains in the American Customer Satisfaction Index (ACSI). Papa John’s is the Official Pizza Sponsor of the National Football League and Super Bowl 50.

For more information about the company or to order pizza online, visit Papa John’s at  www.papajohns.com. Also visit us on Facebook at www.facebook.com/PapaJohns, Twitter at http://twitter.com/PapaJohns, YouTube at www.youtube.com/user/papajohns, Instagram at instagram.com/papajohns, Pinterest at www.pinterest.com/papajohnspizza, and Vine atvine.co/papajohns. Looking to be a part of something Better? Learn more about franchising with Papa John’s at  www.papajohns.com/franchise.

Contacts

Papa John’s International, Inc.
Mike Measells, 502-261-4519
Vice President, International Business Development
Mike_Measells@papajohns.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr