15:54 uur 16-03-2016

Rahi Systems lanceert FlexIT geïntegreerde oplossingen voor netwerk- en IT-managers, Data Center Operators op AFCOM Data Centre World

FREMONT, Californië–(BUSINESS WIRE)– Rahi Systems, een aanbieder van datacentra en IT-oplossingen, heeft vandaag zijn FlexIT voorgeconstrueerde geïntegreerde oplossingen gelanceerd, en biedt daarmee een volledige lijn aan van modulair datacentrum, mini datacentrum, OIB (Office in a Box) en datacentrum asset rack. FlexIT is een flexibele oplossing ontworpen voor inzet in een verscheidenheid aan klantomgevingen zoals detailhandel, networkkasten, serverkamers en datacentra.

FlexIT Infrastructure omvat:

  • Geoptimaliseerde ruimte voor technologische systemen
  • Software voor Single Access, controle en asset management
  • Stofvrije en schone omgeving
  • Geluidsreductie, intelligente uitlaat en meldingen
  • Geïntegreerde koelingssystemen
  • Backupstroomvoorziening en -management
  • Brandbeveiligingssystemen
  • Fysieke veiligheid en naleving
  • Open Network Services – Wireless, Access, WAN, Firewall

FlexIT elimineert de noodzaak van complexe computerkamers, hetgeen de snelheid van de ingebruikname van het systeem dramatisch verbetert vergeleken met de traditionele constructie-aanpak. Het is ontworpen voor specifieke klantenvereisten, gemakkelijk ter plekke te installeren en getest op systeemcompatibiliteit, naleving van de regelgeving en gereed voor gebruik vanaf de ingebruikname.

“Toen we opties begonnen te evalueren tussen bouwen of een geïntegreerde oplossing, bood het FlexIT product geweldige waarde en het voordeel dat het onze operaties onmiddellijk kon starten. Het vermogen om mee te groeien met de cloud is een constante uitdaging en FlexIT-oplossingen heeft ons geholpen dit probleem op te lossen,” zei Amar Singh, CTO van Cloud Insights.

“Voor onze big data analyse heeft de FlexIT MDC-oplossing ons onmiddellijk geholpen om onze gehele infrastructuur op te starten. Het vermogen om de kloof tussen Cloud Ecosystems en onze eigen infrastructuur te overbruggen heeft ons geholpen onze Opex en Capex-kosten enorm te reduceren,” zei Nader Fathi, CEO van Kiana Analytics.

FlexIT biedt ook een groot aantal technologieën van gereputeerde marktleiders voor integratie met de beste oplossing, die het beste bij de klanten past. Rahi Systems’ samenwerking met verschillende producenten van de fysieke infrastructuur, stroomvoorziening, koeling, opslag, computatie en netwerken stelt klanten in staat om het juiste product voor hun vereisten te kiezen.

“We zijn erg verheugd om de geïntegreerde oplossingen van FlexIT aan onze klanten aan te kunnen bieden. Ons ingenieursteam heeft een goed doordachte oplossing ontworpen die rekening houdt met verschillende technische aspecten van de oplossingen. Ons Ready to Deploy Program stelt klanten in staat om te profiteren van onze inventaris, professionele diensten en ingenieursteam om de tijd van ingebruikname te reduceren,” zei Tarun Raisoni, GM van Rahi Systems.

Voor meer informatie over deze specifieke oplossing kunt u terecht op:

www.rahisystems.com/flexit

www.rahisystems.com/flexitpartners

Over Rahi Systems:

Rahi Systems, een aanbieder van oplossingen voor datacentra, biedt een volledig spectrum van oplossingen voor datacentra. Rahi Systems helpt organisaties zich geleidelijk te ontwikkelen van een statisch datacentrum naar een dynamisch, goed uitgerust en efficiënt gemanaged datacentrum met de noodzakelijke software, hardware en dienstverlening.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rahi Systems:
Hailey Park, +1 510-870-1501
info@rahisystems.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr