09:41 uur 10-03-2016

iTalent lanceert applicatie in Oracle Marketing AppCloud die taalbarrière doorbreekt

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– iTalent Corporation (http://italentcorp.com/) heeft vandaag de lancering van zijn vertaalapplicatie aangekondigd. De toepassing is nu beschikbaar binnen de Oracle Marketing AppCloud. De nieuwe applicatie, Lingotek Translation for Oracle Eloqua, helpt marketeers bij een snellere vermarkting en kostenbesparing door snel tekst te vertalen met de Oracle Marketing Cloud. De Oracle Marketing AppCloud is een van de uitgebreidste marketingtechnologiestelsels, die klanten een brede keur aan marketingapps en datadiensten biedt voor het vergroten en optimaliseren van technologie-investeringen.

Oracle Marketing Cloud biedt eindverantwoordelijken voor marketing en hun teams datagerichte oplossingen, waarmee ze marketingmiddelen vereenvoudigen en gepersonaliseerde, klantgerichte ervaringen in ieder kanaal leveren, die ideale klanten aantrekken en behouden. Deze moderne marketingsystemen verbinden kanaaloverschrijdende content en ‘social’ marketing met datamanagement en activatie in één enkel registratiesysteem voor B2B- en B2C-marketeers.

 

 

iTalent Launches Application on Oracle Marketing AppCloud to Help Break the Language Barrier

LONDON–(BUSINESS WIRE)– iTalent Corporation ( http://italentcorp.com/) today announced that it has launched a content translator application now available on the Oracle Marketing AppCloud. This new Lingotek Translation for Oracle Eloqua application helps marketers speed time to market and reduce expense by rapidly translating content with Oracle Marketing Cloud. The Oracle Marketing AppCloud is one of the industry’s most comprehensive marketing technology ecosystems, offering Oracle customers a broad set of marketing apps and data services to extend and optimize their technology investments.

Oracle Marketing Cloud provides chief marketing officers (CMOs) and their teams with data-driven solutions to simplify marketing resources and deliver more personalized customer-centric experiences across every channel to attract and retain ideal customers. These modern marketing solutions connect cross-channel, content, and social marketing with data management and activation, for enterprise B2B and B2C marketers on a single system of record.

Through the collaborative efforts of iTalent and its technology partner, Lingotek, Oracle Marketing Cloud customers can gain the ability to easily translate content, helping to save time and increase speed to market. The application’s online collaborative translation capabilities offer marketers a powerful and easy-to-use workflow to streamline the translation workflow. With Lingotek for Oracle Eloqua, marketers can now ensure nothing is lost in translation.

“We are very excited about this new connector service,” says iTalent CEO, Renee La Londe. “We believe it will be a key factor in the growth of the digital transformation and overall success of the digital economy.”

Oracle Marketing Cloud customers can visit the iTalent Corporation in the Oracle Cloud Marketplace ( https://cloud.oracle.com/marketplace/listing/6214256) to install the application and begin implementing Lingotek Translation for Oracle Eloqua in Oracle Marketing Cloud.

About Oracle Marketing AppCloud
Oracle Marketing AppCloud expands the industry’s most comprehensive marketing technology ecosystem. With apps from the Oracle Marketing AppCloud, customers can easily find and integrate leading digital marketing capabilities and data to build a customer-centric digital dialogue and deliver a more personal and targeted cross-channel marketing experience.

About iTalent
iTalent is a global technology consulting services and cloud integration firm. iTalent helps companies such as Cisco, Veritas, and Sephora do what they do better through a wide variety of offerings such as digitizing operations and increasing collaboration, business intelligence and analytics, optimizing business processes and change management consulting, cloud and software development, and mobile application development.

About Oracle PartnerNetwork
Oracle PartnerNetwork (OPN) Specialized is the latest version of Oracle’s partner program that provides partners with tools to better develop, sell and implement Oracle solutions. OPN Specialized offers resources to train and support specialized knowledge of Oracle products and solutions and has evolved to recognize Oracle’s growing product portfolio, partner base and business opportunity. Key to the latest enhancements to OPN is the ability for partners to differentiate through Specializations. Specializations are achieved through competency development, business results, expertise and proven success. To find out more, visit http://www.oracle.com/partners.

Trademarks
Oracle and Java are registered trademarks of Oracle and/or its affiliates.

Contacts

iTalent Corporation European Media Contact:
Vicky Sleight, +44 (0) 20 8852 4523
vsleight@italentcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr